Trouwlocaties

Een sprookjesachtige bruiloft: trouwen in de Efteling

Wie wil nou niet trouwen in een sprookjesachtige omgeving? Maak je droom werkelijkheid en ga trouwen in de Efteling tussen Roodkapje en Sneeuwwitje en maak met je familie en vrienden een ritje in de romantische Droomvlucht en Fata Morgana. Een originele trouwlocatie voor de perfecte bruiloft!

Kun je trouwen in de Efteling?

In het park zelf kun je niet trouwen, maar veel mensen kiezen ervoor om dan in het gemeentehuis in Kaatsheuvel te trouwen. Ook een prachtige en unieke trouwlocatie, met de Efteling om de hoek! 

Trouwfoto’s laten maken in de Efteling

Wel kun je in de Efteling je mooiste trouwfoto’s laten maken. Foto’s worden helemaal sprookjesachtig en zorg er dan voor dat je foto’s laat maken met zonsondergang, op een rustig moment. Zo krijg je prachtige plaatjes van jullie twee! Tip: huur wel een goede trouwfotograaf in!

De meest romantische plekken in de Efteling 

Op zoek naar de meest romantische plekken voor jullie fotoshoot in de Efteling? Wij weten er wel een paar! Maak een romantisch plaatje voor het kasteel van Doornroosje of kijk samen voor de foto uit het raampje van het huisje van Hans en Grietje. Voor nog meer sprookjesachtige plaatjes ga je naar het fotopunt bij Symbolica, het prieeltje in de Sprookjestuin of het water bij de Fata Morgana als achtergrond. Trouwen jullie in de winter? Dan is het IJspaleis tijdens de Winter Efteling ook een van de favoriete plekjes voor trouwfoto’s. 

Met je familie en vrienden in de Efteling

Met de Efteling om de hoek wordt jullie bruiloft werkelijk een onvergetelijke dag. Na de ceremonie kunnen jullie ervoor kiezen om daarna de Efteling in te gaan. Of laat je iedereen overnachten in het Efteling Hotel en ga je een dag later het park in? Kinderen kunnen zich vermaken in het Sprookjesbos, volwassenen willen misschien wel een ritje maken in de achtbanen. De Vogelrok, Vliegende Hollander, of misschien wel de Python…? 

’s Avonds kun je met z’n allen afsluiten met een chique diner in het Efteling Hotel. De Hoffelijke Heraut is het restaurant in het Efteling Hotel waar ze heerlijke gerechten kunnen serveren. In Bar de Gelagkamer, waar je je waant in de wereld van Anton Pieck, kunnen jullie tot in de late uurtjes afsluiten met een gezellige borrel. 

De Efteling is misschien wel een van de mooiste trouwlocaties die je je kunt bedenken! Sprookjesachtig en romantisch, twee ingrediënten die bij een droomhuwelijk horen. Zorg wel dat je ruim van tevoren contact opneemt met het Efteling Hotel, zodat ze het restaurant, de bar en eventueel kamers voor jullie kunnen reserveren.