Kleding & Styling

Een ring of een tattoo

Symbool van jullie liefde

Tijdens de ceremonie worden vaak erg mooie woorden gesproken over de ring, deze staat voor oneindigheid. Zo zou de liefde ook zijn, zodra jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven. Vandaar dat een ring vaak wel het meest voorkomende symbool van de liefde tussen twee mensen is. Een ring kan worden ingegraveerd met jullie namen en daarbij een speciale datum.

Maar waar veel mensen kiezen voor een ring, kiezen weer anderen voor een tattoo. Misschien hebben jullie het er al vaker over gehad en nu komt er een speciale dag aan; reden genoeg om een heel speciaal uitgezochte tattoo te laten zetten. Vanzelfsprekend kun je hier ook een datum in laten verwerken of een symbool van jullie beide namen.

Alleen een gelofte

Vanzelfsprekend is het aan jullie beide wat jullie afspreken als symbool van jullie liefde. Er zijn beroepen waarbij een ring niet praktisch is en dus niet of nauwelijks gedragen kan worden. En stel dat je je ring wel eens een keer om kunt, dan zou je deze nog kunnen vergeten. In die zin is een tattoo meer blijvend.

Veel mensen kiezen eenvoudigweg voor een betere oplossing; alleen een trouwgelofte en prachtige herinneringen in een mooi fotoboek. Er komt geen ring en geen tattoo, want er zijn voldoende momenten om met grote blijdschap aan terug te denken. De herinnering die je samen hebt aan deze ene fantastische dag staat in jullie hart geprent.