De Grote Dag

Een huwelijk in Great Gatsby-stijl

Hoe leuk is een bruiloft in een thema? Great Gatsby is een geweldige sfeer waaraan iedere gast zijn eigen draai aan kan geven! Dit is wat je kan doen met een huwelijk in Great Gatsby-stijl. Het thema kun je vormgeven zoals je zelf wilt door middel van decoratie, outfits voor je gasten én je eigen trouwoutfit.

Outfit ideeën voor Great Gatsby

Wie denkt aan Great Gatsby, denkt aan goud, zwart en glitters. Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een goed feest in een geweldig thema! Bij outfits en decoratie in deze stijl zie je veel veren terug, maar ook veel pailletten, parels, rafels en hoge hakken. Heren kunnen zich veelal kleden in smokings. Hoe stijlvol zal dat geheel eruitzien? Ook rode lippen mogen niet ontbreken!

Decoratie in Great Gatsby-stijl

Je locatie in Great Gatsby-stijl aankleden doe je met zwart, goud, pailletten en glitter. Net als de outfits! Denk aan zwarte ballonnen (deze kan je vinden op AliExpress!) met helium, gouden slingers, een photowall met gouden slingers, items met velvet en parels rondom de bruidstaart. Laat je inspireren door de kerstafdeling, daar vind je genoeg items in de stijl rondom Great Gatsby. Wellicht lukt het niet voor alle gasten om een outfit te scoren in het thema. Zorg dus voor je gasten voor een aantal hoofdbanden met mooie veren, parelkettingen en andere decoratie die helemaal binnen het thema passen. Heb je al gedacht aan mooie boa’s? Ook dat is helemaal Great Gatsby! Ook leuk: leg deze decoratie bij een photo wall! Combineer het geheel met een wegwerpcamera en laat je gasten helemaal los te gaan

Een bruid in Great Gatsby-stijl

Als bruid mag je natuurlijk niet achterblijven. Draag je trouwjurk in de kleur champagne of kies voor gouden glitters. Je hoeft natuurlijk niet als kerstboom te versieren, maar een schoen met gouden glitters is een prachtig item! Of een mooi riempje is een echte eyecatcher. Doordat er op de trouwdag al veel goud en zwart aanwezig is, kan een witte trouwjurk iets afsteken tegenover de rest. Een warmere gloed over de jurk past in dat geval beter bij het geheel. Een hoofdbandje is een mooi accessoire waardoor je het thema voor jullie trouwdag extra goed benadrukt.

Een huwelijk in Great Gatsby-stijl is perfect voor het najaar. Dat wil niet zeggen dat een zomerse bruiloft in een strandtent niet in Great Gatsby-stijl kan, zeker wel! Geef het thema vorm en sfeer zoals bij jullie als stel past en neem je gasten mee in het geheel!