Styling

Een casual bruiloft, zo doe je dat

Heb jij niet zo’n behoefte aan al die poespas en tierelantijnen op je bruiloft? Heb jij liever een gezellige barbecue met je voetjes in het zand? Doei jurk, hallo gympen en zet je relaxmodus aan!

Gympen onder je trouwjurk 

Gympen? Ja, gympen! Eigenlijk zijn die hoge hakken helemaal niet fijn! Waarom zou je voor zo’n dag van die ongemakkelijke schoenen aantrekken waar je normaal gesproken helemaal niet op kan lopen? Het gaat erom dat jij jezelf prettig voelt in je outfit. En als dat op gympen is, dan is dat op gympen. Jij mag gewoon jezelf zijn! Je hoeft niet bang te zijn dat je man in spé ‘nee’ gaat zeggen als je geen naaldhakken aan hebt.

Casual kleding op je bruiloft

Al trek je een jute zak aan, jij moet je fijn voelen! Trouwen in je ‘gewone’ casual kleding is lekker comfortabel. Je hebt minder last van die strakke jurk en je hebt de bewegingsvrijheid die je graag wil. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een nette broek met een jasje, of doe een leuke rok aan met een blousje erop. Er zijn ook leuke, nette, kortere jurkjes te vinden die je aan kunt trekken. Vergeet bij een casual bruiloft niet tegen je gasten te zeggen dat ze in casual kleding kunnen komen.

Casual Bohemian trouwjurk

Vind je ‘normale’ kleding nét iets te ver gaan? Dan kun je ook altijd nog trouwen in een wat meer casual jurk. Denk bijvoorbeeld aan een Bohemian trouwjurk. Zo’n jurk valt een beetje in de categorie ‘casual chic’. Met een Bohemian trouwjurk zie je er niet uit als overdreven assepoester, maar je hebt een jurk gemaakt van lichte, soepele stoffen waar je je heerlijk in kunt bewegen. Super stijlvol, charmant en toch een klein beetje chic. Perfect als jij een middenweg zoekt!

Bier op jullie casual bruiloft

 Bij een casual bruiloft hoort natuurlijk een biertje. Daar zullen jou gasten vast geen nee tegen zeggen! Omdat een bruiloft natuurlijk wel een bijzondere gelegenheid is, is het wel zo leuk om speciaalbiertjes te serveren. Een leuk idee als onderdeel van je casual bruiloft is bijvoorbeeld een bierproeverij, waar je gasten verschillende soorten speciaalbier kunnen proeven. Meteen een leuke activiteit tijdens jullie bruiloft! Voor de mensen die niet zo van speciaalbier houden kun je natuurlijk ook gewoon Heineken of Grolsch serveren. Zorg ook voor een lekker hapje voor bij het bier. En heb je er al eens aan gedacht om te kiezen voor een bierbrouwerij als trouwlocatie? Helemaal geschikt voor een casual bruiloft!

Als jullie niet zo van een chique bedoening houden, dan is een casual bruiloft echt iets voor jullie. Relaxmodus aan en genieten van jullie bruiloft!