Dit zijn de vijf populairste trouwauto's

Trouwauto’s zijn er in alle soorten en maten. Van grote bakbeesten tot schattige kleine autootjes met alles er tussenin. De ene trouwauto is natuurlijk populairder dan de andere. Wil jij weten wat op dit moment hip is? Dit zijn de vijf populairste trouwauto stijlen!

1. Sportief – de Ford Mustang

De meeste mensen willen dolgraag in een luxe sportwagen rijden. Helaas zijn deze onbetaalbaar. Maar je kunt ze wel huren, bijvoorbeeld voor je trouwdag. Het is wel belangrijk dat de auto goed verzekerd is. Er is namelijk geen plaats voor een chauffeur, dus je rijdt zelf. Heel gaaf, maar alleen als de auto minimaal een WA+ autoverzekering heeft. Een ongeluk zit in een klein hoekje… Zo kun jij ultiem genieten van de Ford Mustang of een ander coole sportwagen.

 

2. Mini – Fiat 500

Het is tegenwoordig een rage om in romantische kleine autootjes te rijden. De Fiat 500 is er zo eentje. Natuurlijk is zo’n klein autootje wel wat krap. Dus moet je rekening houden met je trouwjurk in de beschikbare ruimte. Er zijn ook koppels die kiezen voor twee mini trouwautootjes. Super schattig, zo’n koppeltje trouwauto’s!

3. Klassieker – Rolls Royce

Na de sportieve stijl en de mini-autootjes komen we bij een andere bekende stijl. Dit type trouwauto’s is erg bekend: de klassieker. Er zijn heel veel soorten klassieke trouwauto’s. Vaak gaat het om echt oldtimers die weer zijn opgeknapt. Ze zijn gemakkelijk om veel sfeer te krijgen en bieden prachtige trouwfoto’s.

 

4. Luxe – Limousine

Wil jij trouwen in ultieme luxe? Dan hoort daar ook een luxe trouwauto bij. En wie wil er niet ooit nog eens in een limousine rijden? De limousine is de perfecte trouwauto om meerdere mensen mee te nemen. Bovendien heb je er een minibar in. En… Je hebt ook nog eens een chauffeur die je overal heen brengt. Het enige nadeel kan zijn dat je niet met de limousine in de binnenstad kunt komen.

5. Retro – VW bus

Misschien heb je liever een wat simpele bruiloft. Hou je van de bohemien stijl? Dan is de VW bus een mooie trouwauto voor jou. Deze trouwauto is verrassend populair. Er zijn ook vrij veel stellen die de bus ook gebruiken voor de huwelijksreis. Dit type bussen is het symbool geworden voor vrijheid. Kortom: een prachtige trouwauto en een van de populairste in Nederland.

Dat trouwauto’s populair zijn wil niet zeggen dat jij er ook zo een moet kiezen. Er zijn natuurlijk nog heel veel andere opties. Deze vijf stijlen van trouwauto’s zijn wel de meest gekozen auto’s in Nederland. Elk hebben ze hun eigen voor- en nadelen. En vaak passen ze ook bij een bepaald type bruiloft. Welke trouwauto vind jij het mooist?