Muziek De Grote Dag Het trouwfeest

Dit zijn dé nummers die op jullie bruiloft gedraaid moeten worden!

mijntrouwpagina muziek band dj

Gaan jullie binnenkort trouwen, maar zoeken jullie nog inspiratie met betrekking tot de muziek voor de feestavond? Wij lichten een aantal nummers uit die veel gedraaid worden op bruiloftsfeesten. Natuurlijk kan het zijn dat deze nummers niet aansluiten bij de muziekstijlen waar jullie van houden. Niets is immers zo persoonlijk als muziek. Wanneer jullie op zoek gaan naar een bruiloft DJ voor jullie bruiloft is het dan ook erg belangrijk dat jullie samen met de organisatie en DJ jullie muziek wensen en voorkeuren bespreken. Vervolgens zal hij ervoor zorgen dat er een perfecte combinatie gemaakt wordt van jullie muzieksmaken.

1.  Whitney Houston – I wanna dance with somebody

Wil jij dat gasten van alle leeftijden de dansvloer op gaan? Dan is het goed om ook wat klassieke jaren ‘80 hits te draaien. Laat de DJ een aantal populaire nummers draaien uit deze tijd en de dansvloer staat gegarandeerd binnen no time vol! De klassieke I wanna dance with somebody van Whitney Houston mag dan natuurlijk niet ontbreken.

2.  Spice Girls – Wannabe

Zijn jullie echte 90’s kids? Dan mogen de ‘foute nummers’ uit de jaren ‘90 vast niet ontbreken op jullie feest. Meeblèren met de Backstreet Boys, helemaal uit je dak op Nirvana’s ‘Smells like teen spirit’ of meedansen op ‘Wannabe’ van de Spice Girls. De 90’s had voor ieder wat wils.

3.  Beenie Man, Chevelle Franklyn – Dancehall Queen

Ben jij tussen de 30 en 40 jaar oud? Ga dan weer even terug naar de tijd waarin je uitging tot in de vroege uurtjes, dansend op dancehall muziek. Nummers die het altijd goed doen: ‘No letting go’ van Wayne Wonder of wat dacht je van ‘Dancehall Queen’ van Beenie Man en Chevelle Franklyn.

4.  Luis Fonzi and Daddy Yankee – Despacito

Muziek uit de jaren ‘10 is bij iedereen bekend, ooms, tantes en misschien zelfs je opa en oma. Met hits uit deze tijd krijg je iedereen aan het meezingen! Wat dacht je van Pharell Williams met ‘Happy’ of een Nederlandstalige hits als ‘Sexy als ik dans’ van Nielson. Wil je iedereen de dansvloer op? Draai dan het altijd swingende ‘Despacito’ van Luis Fonzi en Daddy Yankee.

5.  André Hazes – Leef

Wat later op de avond is er misschien ook wel behoefte aan echte feestmuziek. De een gaat helemaal los op Nederlandstalige hits zoals ‘Leef’ van André Hazes en de ander kan niet stil blijven zitten als de Grease Mega Mix gedraaid wordt. Ook hier dus weer verschillende mogelijkheden voor een swingende avond.

Hopelijk hebben we je met dit lijstje goed op weg geholpen als het gaat om muziek kiezen voor jouw bruiloft. Welke muziek er ook gedraaid gaat worden: het wordt vast een topdag! Wij wensen jullie alvast heel veel geluk.