Huwelijksreis

Dit is waarom glamping als huwelijksreis een romantisch idee is

Dit is waarom glamping als huwelijksreis een romantisch idee is

De huwelijksreis oftewel de ‘honeymoon’ is waarschijnlijk de meest speciale vakantie die een getrouwd koppel ooit mee gaat maken. Romantischer kan het eigenlijk niet. Je bent net getrouwd en gaat met zijn tweetjes heerlijk een paar dagen of zelfs een paar weken weg. Populaire bestemmingen zijn de Bahama’s of de Malediven. Ben jij pas getrouwd en opzoek naar ideeën voor een romantisch honeymoon? Wij hebben wel een suggestie: Glamping! Waarom is glamping nu zo’n goed idee voor een huwelijksreis?

Dit is waarom glamping als huwelijksreis een romantisch idee is

1 Dichtbij huis

De Cariben zijn dus erg populair voor een honeymoon. Nadeel is wel, dat deze eilanden erg ver van Nederland af liggen en je lang in het vliegtuig moet zitten voordat je de paradijselijke eilanden bereikt met een jetlag als gevolg. Glamping is minstens zo romantisch én hier hoef je Europa niet voor uit. Denk bijvoorbeeld aan een luxe camping in Italië, of een romantisch onderkomen in Spanje. Glampings bevinden zich door heel Europa.

2 Privacy

Op Ibiza, op de Bahama’s of op een ander tropisch eiland ben je waarschijnlijk niet de enige die op huwelijksreis is. Sommige mensen vinden het niet erg om tijdens hun huwelijksreis andere ‘newly weds’ tegen te komen, maar de meeste mensen willen liever met zijn tweetjes genieten van al het moois om hun heen. Wanneer je gaat Glampen zul je gegarandeerd heerlijk met zijn tweetjes zijn. Naast luxe tenten, kun je ook slapen in een boomhut, in een safaritent of zelfs in een romantisch boshuisje!

Dit is waarom glamping als huwelijksreis een romantisch idee is2

3 Romantiek ten top

Ok, natuurlijk is het heerlijk als je in een resort verblijft waar alles voor je geregeld wordt. Nog veel romantischer is het echter als je zelf verantwoordelijk bent voor de romantiek. Slapen onder de sterren, dineren bij kaarslicht, wakker worden met je voetjes in het gras. Moeten we nog meer zeggen?

4 Uniek

Kortom, Glamping als huwelijksreis is een ontzettend romantisch idee. Voor mensen die een unieke honeymoon willen en van de natuur houden is deze manier van overnachten ideaal. Dat allemaal terwijl je ondergedompeld wordt in luxeDe bestemming doet er eigenlijk niet toe. Of je nu op vakantie naar Denemarken gaat of in een luxe tent in de Franse Provence verblijft: glamping met je grote geliefde is het toppunt van romantiek!

Hoe was jouw honeymoon? Laat het ons weten in de reacties hieronder!