Tips Op het strand Trouwen in het buitenland Trouwlocaties Type trouwlocaties

De top 5 trouwlocaties in het buitenland

de top 5 trouwlocaties in het buitenland

Trouwen in Nederland is voor veel mensen heel vanzelfsprekend. Toch kun je ook op een originele wijze in huwelijk treden door in het buitenland een geschikte trouwlocatie te vinden. Hier kun je de top 5 vinden van de meest populaire trouwlocaties in het buitenland.

1. De meest gewilde plek om te trouwen

Las Vegas is de meest gewilde plek om je bruiloft te houden. Bekend zijn de vele wedding chapels waar je op een snelle manier kunt trouwen. Wil je het spectaculair maken? Kies dan voor de Elvis Wedding waarin je als bruid door Elvis Presley naar het altaar wordt gebracht.

2. Trouwen op Ibiza

Trouwen op Ibiza is enorm populair. Veel wereldberoemde sterren zijn al op dit Spaanse eiland getrouwd en jij kunt ze daarin volgen. Het is er lekker weer en je zou zomaar romantisch kunnen trouwen bij een ondergaande zon.

3. Curaçao, trouwen aan de witte stranden

Curaçao ligt natuurlijk wel wat verder weg dan Ibiza, maar is eveneens een favoriete bestemming om je in het echt te laten verbinden. Het eiland heeft een fantastisch klimaat en je kunt er tijdens je huwelijksreis duiken, snorkelen en zelfs met dolfijnen zwemmen. Vliegtickets vergelijken naar Curaçao kun je gemakkelijk doen via diverse vergelijkingswebsites. Hoe voordeliger je vliegticket, hoe meer je kunt uitgeven aan een geslaagde wedding!

4. Venetië, vier de liefde in stijl

Venetië is eveneens een uitstekende bestemming om te trouwen. Zo kun je hier eindeloos varen met gondels en bijvoorbeeld een espresso gaan drinken bij Piazza San Marco. Kijk bijvoorbeeld eens op weeronline.nl naar de weersverwachtingen zodat je droog in een gondel kan zitten. Er zijn genoeg bruidssuites te boeken in de diverse hotels.

5. Rio de Janeiro, een groot feest

Trouwen in Rio de Janeiro belooft een groot feest te worden. Zeker wanneer er carnaval is in de stad, heb je de garantie op een fantastisch bruiloftsfeest. Jullie zullen dansen zoals jullie nog nooit hebben gedaan.