De Grote Dag Trouwlocaties

De perfecte partytent voor jouw bruiloft

De perfecte partytent voor jouw bruiloft

Wat voor weer het wordt op je huwelijksdag heb je helaas zelf niet in de hand. Daarom kun je maar beter goed voorbereid zijn op alle soorten weersomstandigheden. Een partytent kan daarbij een perfecte uitkomst bieden ter bescherming van zowel de gasten als het personeel. Zo kun je tot in de late uurtjes je huwelijksfeest buiten voortzetten zonder kou te vatten of nat te regenen. Heb je een lange gastenlijst? Ga dan voor een partytent van 6 bij 12 meter en zorg ervoor dat iedereen er droog en warm bij zit of staat. Naast een partytent voor de gasten is het voor bijvoorbeeld de catering ook handig om een eigen partytent vlakbij de gasten tent te hebben voor het uitserveren van het trouwmenu. 

Partytent als bescherming, opslagruimte of presentatieplek

Een partytent voor je bruiloft kan ideaal zijn ter bescherming tegen de zon, wind of regen, maar is ook handig als extra opslagruimte of voor de presentatie van drankjes en hapjes. Bovendien kan een partytent extra sfeer aan een plek geven en dient het frame tevens als structuur om decoratie aan op te hangen. Voor iedere bruiloft is er wel een geschikte partytent aangezien je kunt kiezen uit allerlei kleuren zoals wit, crème, beige, grijs, taupe, rood en zwart. Daarnaast zijn er partytenten met zijkanten waar je doorheen kunt kijken of die helemaal dicht zijn. Ook zijn er tenten zonder zijkanten of met gordijnen als zijkant. De afmetingen lopen uiteen en afhankelijk van de partytent is het ook mogelijk om verschillende tenten met elkaar te combineren.  Als je een partytent wilt die makkelijk is op te zetten en af te breken, ga dan voor een inklapbaar model inclusief een stevig frame gemaakt van een roestbestendige aluminiumlegering. Dankzij dit stevige maar lichtgewichte materiaal is de inklapbare partytent eenvoudig te verplaatsen. Ideaal dus voor bruiloften. 

Schutting als afscheiding, fotowand of bloemenmuur

Ben je naast een partytent op zoek naar een oplossing om op een eenvoudige manier een afscheiding te maken, bijvoorbeeld tussen de gasten en het personeel op de trouwerij? Overweeg dan om een schutting neer te zetten. Deze kan tegelijkertijd ook gebruikt worden als fotowand om romantische foto´s van het bruidspaar aan op te hangen of als bloemenmuur ter decoratie. Kies voor een houten afscheiding voor het creëren van een natuurlijke boho sfeer of ga voor een witte metalen schutting van VidaXL voor een klassieke uitstraling.