Bruidegom

De perfecte bruidegom voor de perfecte trouwdag

Als vrouw voorbereiden op de grote dag, gaat gepaard met veel make-up, mooie nagels en andere persoonlijke verzorging. Ook heren kunnen zichzelf goed voorbereiden op de grote dag, om zo aantrekkelijk mogelijk bij het altaar te verschijnen. Dit zijn tips waardoor jij als bruidegom er zo goed mogelijk uit ziet voor de trouwdag.

Huidverzorging en scheren voor de trouwdag

Verzorg je huid goed. Dit zou onderdeel van je dagelijkse routine moeten zijn, maar voor de trouwdag is de kans groot dat je hier ineens meer aandacht aan besteedt. Je huid verzorg je door dagelijks je gezicht te wassen met water en te kiezen voor een goede crème die past bij jouw huidtype. Duik niet in het kastje van je toekomstige vrouw, ga voor producten die afgestemd zijn op de mannenhuid. Je gezichtshaar scheren kun je het beste doen volgens de routine die jij gewend bent. Scheren kan een geïrriteerde huid veroorzaken en dat is natuurlijk niet wat je wilt voor de trouwdag. Kies voor degelijk materiaal om te scheren. Denk aan een goed scheermes, goed scheerschuim of een scheerapparaat van een bekend merk. Kijk voor de juiste producten eens bij Manandshaving.nl. Verwen jezelf voor de trouwdag met fijne producten om je huid goed te verzorgen. Tip: probeer de producten eerst even uit, voor je ze op de trouwdag gaat gebruiken. Zo weet je precies hoe je huid reageert op de manier van scheren, voordat je op de trouwdag met wondjes in je gezicht of een geïrriteerde kin staat.

Voeding en drinken voor de trouwdag

Het is altijd belangrijk om gezond te eten en voldoende te drinken. Voor de trouwdag kan dit nog net iets belangrijker voelen. Wat je kunt doen in de weken voor de trouwdag, is starten met genoeg water drinken. Hierdoor reinig je je huid van binnenuit en gaat je huid meer stralen. Laat frisdrank staan en ook alcohol kan een boosdoener zijn voor de huid. Kies voor gezond en gevarieerd eten en laat snoep en snacks in de kast. Dat kan na de trouwdag weer. Kies in de weken voor de bruiloft voor verse groenten en fruit en sta helemaal strak in je trouwpak.

Extra naar de sportschool?

Vergeet je abonnement op de sportschool niet in de weken voor de bruiloft! Ga regelmatig sporten. Niet alleen is dit belangrijk voor het behouden van je gewicht en spierkracht, sporten is ook nog eens heel erg gezond. Bezoek de sportschool regelmatig, maar ga niet vaker (of juist minder vaak) dan normaal trainen. Jouw trouwpak is waarschijnlijk op maat gemaakt en als jij in de weken voor de bruiloft nog extra aan gaat komen (in vet of spieren) of juist afvalt, dan past je pak niet meer. Een pak dat niet goed past, ziet er niet alleen gek uit, het is ook heel erg zonde van het maatwerk dat er is geleverd.