Trouwschoenen Kleding & Styling

De mooiste trouwschoenen voor haar

Trouwschoenen moeten voldoen aan een paar eisen: ze moeten passen bij je trouwjurk, ze moeten lekker zitten én je moet er de hele dag op kunnen lopen. Hoe de trouwschoen er uitziet is helemaal afhankelijk van jouw smaak en stijl. De ene vrouw loopt het liefst de hele dag op een schoen met een hak, de ander draagt een schattig sandaaltje en weer een ander trekt op haar gemak sneakers aan onder de prachtige jurk die ze draagt.

Eerst de jurk, dan de schoenen

Wellicht logisch, maar echt doen. Een trouwjurk is het meest opvallende item wat je draagt tijdens je trouwdag, dus je schoenen moeten daarbij passen. Het zou zonde zijn wanneer je kiest voor trouwschoenen die echt niet past bij de trouwjurk. Mocht je nu echt tegen het perfecte paar schoenen aanlopen, neem ze dan mee en bewaar de bon goed. Je zult bij het dragen van een lange jurk de schoenen weinig zien, maar het is toch fijn als het totaal plaatje in ieder geval past.

mooiste trouwschoenen
(bron)

Kies de juiste maat

Belangrijk aan trouwschoenen is dus dat je er de hele dag op kunt lopen. Zodra je ze in de winkel past moeten ze eigenlijk al lekker zitten. Koop de schoenen ruim van tevoren zodat je thuis genoeg tijd hebt om de schoenen echt goed in te lopen. Als je twijfelt over de maat, is eigenlijk al het advies om deze schoenen te laten staan. Als ze net te strak zitten of te wijd, dan loop je er op je trouwdag niet lekker op.

mooiste trouwschoenen
(bron)

Kies de juiste kleur

Pas wanneer je gaat trouwen ontdek je hoeveel tinten wit er bestaan. Het is ongelofelijk hoeveel verschillende kleuren wit er verwerkt kunnen worden in trouwschoenen. Belangrijk is dus ook om wanneer je een trouwjurk koopt, een stukje van de stof mee te vragen. Deze stof kun je dan gebruiken om af te stemmen op het overhemd en het pak van de man, maar ook op je eigen schoenen. Op deze manier voorkom je dat je schoenen draagt die volledig afwijken of juist heel gelig ogen. Nog een reden om te wachten met het aanschaffen van schoenen dus!

Denk goed na bij het aanschaffen van trouwschoenen of dit het juiste paar voor jou is. Op een trouwdag zijn je je schoenen de laatste dingen waar je je druk over wilt maken! Meer trouwschoenen zien? Op Mijn Trouwpagina vind je nog de mooiste trouwschoenen!

mooiste trouwschoenen
(bron)

mooiste trouwschoenen
(bron)