Bruidsaccessoires Bruidssieraden

De mooiste accessoires voor op jouw trouwdag

De mooiste accessoires voor op jouw trouwdag

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk stralend uitzien. Je hebt een prachtige jurk uitgekozen, modern of traditioneel, mooie hakjes en je haar zal ook van top tot teen verzorgd worden. Echter, zonder een aantal finishing touches zal je trouwoutfit niet helemaal 100% perfect zijn: de accessoires! Deze mogen natuurlijk niet ontbreken. Zonder die bruidsaccessoires voelt het alsof je outfit niet helemaal af is. Een mooie dames armband dragen kan bijvoorbeeld al een verschil maken. Benieuwd naar nog meer bruiloftwaardige accessoires? Dat lees je hier! 

Bruidshandschoenen

Geven bruidshandschoenen jou een ouderwets gevoel? Dat is niet nodig, ze zijn namelijk hartstikke hip! De handschoenen komen het meest tot hun recht als je een trouwjurk draagt die afsnijdt bij de schouders of aan de bovenkant van de armen. De rest van je armen kunnen dan wat leeg wat aanvoelen, maar door het toevoegen van deze bruidshandschoenen wordt dat opgevuld. Een bijkomend voordeel is dat ze je handen en nagels beschermen tegen viezigheid, zweterige vingers en vette vlekken. Je wilt de rest van je outfit natuurlijk zo mooi mogelijk houden! 

Bruidssieraden

Net zoals je graag een oorbel, armband of ketting toevoegt aan je dagelijks outfit om hem helemaal af te maken, dien je dit net zo te doen bij je trouwjurk. Als je een jurk draagt met een decolleté, dan kun je een stijlvolle ketting toevoegen, bijvoorbeeld van My Unique Style, om zo de aandacht daar wat minder op te vestigen. Ben je van plan om je haar op te steken? Kies in dat geval voor wat grotere oorbellen die daarnaast ook mooi bij je gezicht passen, zodat ze de vorm van jouw gezicht mooi accentueren. Bovendien kun je ook kiezen voor nopjes, hiermee hou je het wat ingetogener. Terugkomend op de bruidshandschoenen, je kunt in plaats daarvan ook een mooie armband dragen. Dit geeft een minder traditioneel of ouderwets gevoel, maar geeft alsnog net die ene extra touch aan je trouwoutfit. 

Tiara

Tiara

Is niks jou te gek en wil je een koninklijke bruiloft beleven? Kies dan voor een tiara! Je hoeft heus geen prinses te zijn om zo een te mogen en kunnen dragen. Met een tiara laat je echt zien om wie het deze dag gaat en geef je daarnaast ook een prinses-gevoel aan je bruiloft. Maar let op: een tiara heb je niet zomaar uitgekozen. Het ligt eraan hoe je je haar wilt doen en ook aan de vorm van je gezicht. Ga dus altijd eerst na bij je kapper of de tiara die je op het oog hebt, past bij de plannen voor je haar. Wees niet te haastig, want je trouwdag kun je immers niet overdoen!