Vrijgezellenfeest

De leukste opdrachten voor een vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest in een leuke stad is dé gelegenheid om te genieten en lol te hebben met je beste vriendinnen en om afscheid te nemen van je vrijgezellenbestaan. Je bruiloft komt écht dichterbij, en vanaf dat moment ben je voor de rest van je leven getrouwd. Vaak word je dan toch een klein beetje zenuwachtig en is zo’n vrijgezellenfeest een goede manier om even niet te hoeven denken aan alle dingen die je nog moet regelen. Zoek je leuke opdrachten voor een vrijgezellenfeest? Laat je inspireren door onderstaande ideeën!

Leuke, gekke opdrachten voor een vrijgezellenfeest

Wil je een heel tof vrijgezellenfeest organiseren die een tikje gênant is en waarmee je de bride to be een klein beetje voor schut zet? Lees dan snel verder.

 • Eieren verkopen in een kippenpak
  Doe de aanstaande bruid een kippenpak aan en la
  at haar eieren verkopen in de stad
 • Kiss me
  Doe haar een t-shirt aan met grote letters kiss me. Laat haar zo veel mogelijk kisses verzamelen van mannen.
 • Sing contest
  Laat de bruid bij drukke terrassen liedjes zingen en geld vangen na afloop.
 • Vind de ex
  Schrijf de namen op van ex-liefdes en scharrel van de bruid op een t-shirt en laat haar dit t-shirt dragen. Geef haar de opdracht om zoveel mogelijk mannen te vinden met dezelfde namen. Gevonden? Dan mag de betreffende man zelf zijn naam doorstrepen en er eventueel iets bij schrijven.
 • Wil je ruilen?
  Laat de bruid de hele dag objecten ruilen tegen een ander item. Doe dat op straat, in winkels, op terrassen, in de kroeg etc. Ben je ook benieuwd waar ze het einde van de dag mee thuis komt?

Ideeën voor een rustiger vrijgezellenfeest

 • High Tea
  Organiseer een High Tea. Super gezellig en veel zoetigheid. Of wil je liever iets hartigs en sterkers? Dan heb je ook een High Wine met heerlijke bites & drinks.
 • Cocktails shaken
  Een ander idee is een workshop cocktailshaken. Leer je favoriete cocktails maken samen met je vriendinnen. En het leuke is… je mag ze zelf ook nog opdrinken!
 • Karaoke
  Kun je goed zingen? Nee? Dan moet je dit vooral gaan doen. Het heeft een hoog fun gehalte want als je niet kunt zingen wordt het waarschijnlijk tranen van het lachen. Tip: doe het aan het einde van de avond als je al wat gedronken hebt.
 • Truth or dare
  Iets voor bij een glaasje wijn. Je kunt een rondje doen waarbij de een aan een ander vraagt of iemand de waarheid vertelt, of liever een opdracht uitvoert. Of gebruik een dobbelsteen voor een spannender effect. Gooi je een cijfer? Dan wordt het truth. Wordt het een kleur? Dan wordt het dare en mag je een opdracht gaan uitvoeren.
 • Workshops
  We hebben het gehad over een cocktailworkshop, maar er zijn natuurlijk heel veel andere workshops voor vrijgezellenfeesten te bedenken. Denk aan een kookworkshop, een schilderworkshop of een workshop sieraden maken.Met een vrijgezellenfeestje kun je dus verschillende kanten op. Je kunt het rustig aan doen, maar je kunt ook gekke opdrachten bedenken. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten te bedenken, dus met deze tips ben je hopelijk een beetje op weg geholpen.