Huwelijkscadeaus De Grote Dag

De leukste huwelijkscadeaus!

De leukste huwelijkscadeaus!

Je zus, nicht of vriendin gaat binnenkort trouwen! Je hebt nog geen idee wat je kunt geven als huwelijkscadeau. Een huwelijkscadeau wil je persoonlijk maken en je wilt een cadeau geven wat zij nooit zal vergeten. Haar trouwdag is één van de mooiste momenten in haar leven en hier ben jij bij. Het kan nog weleens lastig zijn om een goed huwelijkscadeau te verzinnen. Gelukkig zijn er veel combinaties die je zelf kunt maken om zo tot het perfecte cadeau te komen!

Persoonlijk huwelijkscadeau

Maak het persoonlijk

Een huwelijk is heel persoonlijk. Het is een mooie, emotionele dag met al je dierbaren om je heen. Natuurlijk wil je dit gevoel dan ook overbrengen met een cadeau. Het is hierbij belangrijk dat je het daarom persoonlijk maakt. Het is een cadeau voor iemand die heel dichtbij je staat en je weet dus precies wat diegene wel en niet leuk vindt. Een cadeau persoonlijk maken doe je door er een eigen draai aan te geven. Zijn er meer dingen die je wilt kopen en geven? Denk bijvoorbeeld aan een Ted Baker tas of een mooie Tissot horloge die ze kan meenemen op haar honeymoon. Stel zelf een pakket samen met spullen die je haar wilt geven. Zo kan je een rieten mand kopen en daarin de cadeautjes stoppen met nog een handgeschreven kaart. Naast mooie designer cadeaus kun je er ook een fotoalbum bij doen met leuke herinneringen in.

Klein budget

Heb je een klein budget? Ook dan kun je een mooi cadeau geven! Het voordeel van een klein budget is dat je creatief aan de slag kunt gaan. Zoals hierboven benoemd, is het samenstellen van een pakketje erg persoonlijk. Nu kun je niet super veel cadeau kopen en kunnen het geen dure cadeaus zijn, maar je kunt het wel heel mooi maken. Je kunt hierin leuke spelletjes geven die ze kunnen gebruiken op hun honeymoon. Ben je goed in foto’s maken? Bied een gratis fotoshoot aan! Zijn er meer mensen die je kunt die met een klein budget zitten? Verzin een gezamenlijk cadeau door elke maand een activiteit te doen met zijn allen. Zo verdeel je de kosten en bouw je mooie ervaringen op. Denk aan wijnproeven, een pretpark bezoeken, festival tickets en een bootje varen in de zomer.

Je kunt het ook ouderwets aanpakken en een jonge boom als cadeau geven. Dit kun je voor niet heel veel geld bij een tuincentrum kopen. De boom zal nu nog klein zijn, maar over twintig jaar is de boom groot en sterk. Zo zal jouw lieve cadeau nooit vergeten worden!