Geen categorie

De grootste blunders op bruiloften van celebrities

grootste blunders op bruiloften

Ook al is jullie grote dag tot in de puntjes geregeld: het kan altijd gebeuren dat er iets buiten de planning om helemaal mis gaat. Op jullie trouwdag staat het huilen je dan misschien nader dan het lachen, maar geloof ons: op een dag kun je er om lachen. En hoe vreselijk het ook misschien lijkt, het maakt jullie dag wel eigen en memorabel. Dit zijn de grootste blunders van celebrities die op eerdere bruiloften zijn gebeurd (en die jullie pijn wellicht iets verzacht!):

Losse handjes

Iets laten vallen kan altijd, maar precies de trouwringen? Tijdens de bruiloft van Cameron Diaz en Benji Madden in 2015 bracht the best man (het belangrijkste mannelijke bruidsmeisje) van het bruidspaar de ringen naar het altaar. Dat dit een zenuwslopende taak is kunnen we ons voorstellen, maar the best man in kwestie liet de ringen vallen op weg naar het altaar. Oeps!

In vuur en vlam

Blake Lively (ja, echt!) en Ryan Reynolds hadden een sprookjesachtige trouwdag. Maar zelfs bij een Hollywood-koppel kan het goed misgaan. Het koppel had een zangeres uitgenodigd die zou zingen tijdens de ceremonie. Tijdens het nummer was het de bedoeling dat iedereen sterretjes zou aansteken.

Op een gegeven moment keek Blake Lively naar haar jurk en zag een enorme brandvlek aan de voorkant! Vreselijk, enorm zonde van de jurk… Gelukkig bleef iedereen ongedeerd en dat is tenslotte het belangrijkste.

Een enkeltje naar de tandarts

Hilary Duff trouwde met Mike Comrie. Nu is zo’n dag ontzettend spannend en kan er wel eens iets misgaan of je kunt iets kwijtraken. Niet zo erg, tenzij het iets wat niet vervangbaar is. Zo zat Hilary Duff op bed met haar moeder en zus en at een bagel. Terwijl ze in de bagel beet verloor ze haar tand! Niet te geloven, precies op de trouwdag…

Tegen Ellen Degeneres vertelde dat ze in tranen uitbarstte en haar moeder en zus het echt niet konden geloven wat er op het bed gebeurde. Achteraf kon ze er hopelijk om lachen…

Even wat later

Trouwen op een bijzondere locatie, zorgt altijd voor onverwachte gebeurtenissen. Patrick Star (Suits) en Troian Bellisario (Pretty Little Liars) trouwden afgelopen jaar op het strand. Het bruidspaar kwam bijna te laat voor hun eigen ceremonie doordat de auto vast zat in de modder.

Wanneer het lijkt alsof je alles gepland hebt, kan er nog steeds een hoop misgaan op een trouwdag… Patrick en een aantal andere gasten moesten de auto uit de modder duwen om weer verder te kunnen rijden.

Zo zie je maar dat zelfs bij de grootste sterren ter wereld er van alles mis kan gaan. Laat jullie trouwdag dan ook zeker over jullie heen komen en probeer je niet teveel te focussen op je planning. Dat komt wel goed!

Denk jij dat je een bruiloft, onder welke omstandigheden dan ook,
altijd goed kan managen? Denk er dan eens over na om weddingplanner te worden!