Eindhoven Noord-Brabant Trouwlocaties

De 7 mooiste en uniekste trouwlocaties in Brabant

De 7 mooiste en uniekste trouwlocaties in Brabant

Kijk jij ook al zo uit naar de mooiste dag in je leven? Natuurlijk wil je dat deze dag echt uniek is. De locatie is daarbij echt bepalend. In Noord-Brabant staat de gezelligheid uiteraard hoog in het vaandel, maar ook aan de entourage wordt gedacht. Wij hebben de 7 mooiste trouwlocaties voor jou op een rij gezet.

1. Kruithuis Arsenaal

Feestvieren in een monumentaal pand? In het pittoreske plaatsje Woudrichem vind je het Kruithuis Arsenaal. Maar op de plaatsen waar je vroeger de wapens vond, staan nu prachtige lange tafels waar volop de ruimte is voor je gasten. Het interieur wordt gekenmerkt door veel glas en lichte kleuren, waardoor het er heel sfeervol uitziet. Dit is de plaats waar je elkaar het ja-woord kunt geven, waar je heerlijk kunt dineren en waar je ook nog eens kunt genieten van een geweldig feest.

2. Beachclub Sunrise

Een beachclub in Brabant? Die is er zeker! Wie droomt van een bruiloft aan het water en dat tegelijkertijd in het gezellige Noord-Brabant wil doen, vindt Best een geweldige trouwlocatie. Beachclub Sunrise is een sfeervolle gelegenheid waar je terecht kunt voor het totaalplaatje. Als je de organisatie uit handen wilt geven, staan er zelfs weddingplanners voor je klaar. Geef elkaar het ja-woord op de sprookjesachtige ponton en geniet van de geweldige catering. Natuurlijk kun je de rest van de informatie gewoon online bekijken.

3. Klooster Bethlehem

Trouwen in een klooster? Hoe gek het je misschien ook in de oren klinkt, in Haren kan het. Dit is een van de meest unieke trouwlocaties in Brabant. Al vanaf 1998 worden hier geweldige feesten gegeven. Ook bij Klooster Bethlehem wordt alles op één locatie voor jou geregeld. Als je zoekt naar een trouwlocatie in Noord-Brabant waar alles om romantiek draait, dan ben je bij dit klooster op het juiste adres. De sfeer is authentiek, maar de inrichting modern en ruim. Er is plaats voor maar liefst 1.150 gasten!

4. Van Abbemuseum

Trouwen in een museum? Dan is het Van Abbemuseum de perfecte trouwlocatie in Eindhoven voor jullie. De omgeving is zeker inspirerend, met de bijzondere kunststukken die hier geëxposeerd worden. Het Van Abbemuseum is een van die unieke trouwlocaties in Brabant waar je ook de catering met een gerust hart aan kunt overlaten. Snijd de bruidstaart aan in het Museumcafé en laat je gasten genieten van een glaasje champagne, terwijl ze volop in de gelegenheid zijn om de tentoonstellingen te bezoeken.

5. Theater De Avenue

Vroeger was dit een schuilkerk, maar vandaag de dag is er in De Avenue een gezellig theater te vinden. En het is niet alleen een theater, het is ook nog eens een van de mooiste trouwlocaties in Brabant. Er zijn twee schitterende zalen te vinden. Afhankelijk van de hoeveelheid gasten kies je voor de kleine bovenzaal voor maximaal 200 personen of voor de grote Theaterzaal. Natuurlijk zijn er bij beide locaties een bar, podium en andere sfeervolle voorzieningen aanwezig.

6. Het Ketelhuis

Een andere trouwlocatie in Eindhoven die niet gemist mag worden, is Het Ketelhuis. Het Ketelhuis is eveneens een monumentaal pand. Aan de buitenzijde zie je nog veel sporen van de historie van het gebouw. De binnenkant zal je echter verrassen. Het interieur is industrieel en helemaal van deze tijd. Er is sfeervolle verlichting en er zijn volop mogelijkheden om van jullie huwelijk een groots feest te maken. En bij trouwlocaties in Brabant kun je natuurlijk rekenen op groots met een zachte G.

7. Het Witte Kasteel

Op zoek naar vorstelijke trouwlocaties in Noord-Brabant? Ook Het Witte Kasteel mag niet ontbreken aan het lijstje van de mooiste trouwlocaties in Brabant. Niet alleen binnen, maar ook buiten kan er feest gevierd worden. Wat dacht je van een romantisch samenzijn in de binnentuin? Trouw je in de vroege zomermaanden, dan kun je rekenen op een schitterende rozentuin. Je hebt de mogelijkheid om de hele trouwdag in Het Witte Kasteel te vieren, zodat je tussendoor niet naar andere trouwlocaties in Brabant hoeft te reizen.

Maak jullie dag uniek met een van de mooiste trouwlocaties in Brabant

Voldoende inspiratie opgedaan voor de mooiste trouwlocaties in Brabant? Kies altijd voor een locatie die helemaal bij jullie past. Geef een persoonlijk tintje aan jullie dag door het helemaal in jullie stijl te doen. En vergeet ook niet om te genieten van de voorbereidingen