Bruidskapsels Bruid Kosten trouwen

Budget tip: zelf je haar verven

Haar verven bruiloft

Als je gaat trouwen, ben je vaak heel wat geld kwijt aan een bruidskapsel. Logisch, want om er goed uit te zien heb je nu eenmaal het een en ander nodig. Meestal ga je twee keer naar de kapper: een keer voor het verven van het haar en het maken van een voorbeeld-kapsel en natuurlijk op de dag van je bruiloft voor je ‘echte’ bruidskapsel. Dat betekent helaas meestal ook dat je heel wat geld betaalt aan de kapper. Vooral het verven van het haar is bij de meeste kappers erg duur. Gelukkig kun je nu ook zelf thuis je haar verven voor je bruiloft!

Haar verven bruiloft

Kapperskwaliteit bij je thuis

De kwaliteit van de meeste haarverf die je bij de winkel kunt kopen, is niet al te best. Er zitten vaak heel veel chemische en ongezonde stoffen in. Het geeft je haar een minder mooie kleur dan de verf van de kapper, je haar voelt meestal stugger en droger aan en het stinkt ook nog eens enorm. Omdat je er op je bruiloft natuurlijk perfect uit wilt zien, is deze haarverf niet echt een goede optie. Sinds kort is er echter een bijzonder alternatief: haarverf voor thuis van kapperskwaliteit. De haarverf is zo natuurlijk mogelijk, is zacht voor het haar en is compleet dekkend in de perfecte kleur.

Natuurlijke haarverf

Voor je bruiloft is alleen het beste goed genoeg. En dus zoek je een natuurlijke haarverf die niet al die chemische ingrediënten bevat. Een haarverf zonder ammonia, ppd, SLS, parabenen en resorcinol: de stoffen die zorgen dat de haarverf stinkt en dat je haar snel droog en dof wordt. De nieuwe lijn haarverf is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die het haar op een gezonde manier een nieuwe kleur geven. De kwaliteit is vergelijkbaar met die van de kapper – of zelfs beter! Vergeet niet dat veel goedkope kappers ook gebruikmaken van ongezonde haarverf. Het is dus beter om je haar zelf thuis te verven met een gezonde haarverf, dan om geld te besparen door naar een goedkope kapper te gaan.

Durf je het nog niet aan om je haar zelf te verven voor je bruiloft? Dan is het een goede keus om deze haarverf eerst eens rustig zelf te testen. De verf is hetzelfde geprijsd als de haarverf die je gewoon in de winkel vindt, dus is het best eens het proberen waard. Je zult zien dat je haar er niet alleen veel mooier uitziet met de nieuwe verf, maar ook gezonder is. Je haar wordt zachter, minder droog en krijgt meer volume. Zo kun je je haar op een gezonde manier goedkoop verven, zelfs voor je eigen bruiloft!