Trouwjurken De Grote Dag Kleding & Styling

Bruidsmode merk uitgelicht: Stella York

Stella york bruidsmode

Ga je voor het eerst op zoek naar een trouwjurk, dan word je vaak overspoeld door alle mogelijkheden. Er zijn tientallen bekende (en minder bekende) merken, elk met zijn eigen plus- en minpunten. Het ene merk is wat duurder, het andere goedkoper. Het ene merk is gespecialiseerd in strapless jurken, het andere merk in prinsessenjurken, weer een ander merk in zeemeermin-modellen. Hoe vind je nu de weg tussen al deze mogelijkheden en merken van bruidskleding? Wij lichten regelmatig een merk uit, met alle bijzonderheden. Vandaag zetten we de schijnwerpers op een bijzonder merk binnen de bruidsmode: Stella York.

Australische bruidsmode

Stella York is een bekend bruidsmode merk dat je in haast alle trouwtijdschriften wel tegenkomt. Dit merk komt oorspronkelijk uit Australië, dus verder weg is haast onmogelijk. Stella York staat bekend om de bijzonder romantische en klassieke bruidsjurken met een prachtige afwerking met kant of kraaltjes. Elk voor- en najaar wordt een nieuwe collectie uitgebracht van de mooiste nieuwe designs. De afwerking van elke jurk is verschillend, zodat je altijd een uniek model krijgt. Van eenvoudig tot extravagant: voor elke vrouw is er wel een passende Stella York bruidsjurk te vinden. Uiteraard zijn de jurken door een goede coupeuse perfect aan te passen aan jouw lichaam. We laten even enkele pareltjes uit de collectie zien!

Stella york bruidsjurk Stella york trouwjurk Stella york bruidsmode

Voor elk lichaam

Stella York houdt rekening met de verschillende vormen van lichamen. Dat is uitermate belangrijk, want een jurk die de één prachtig past is voor de ander helemaal niet het juiste model. Er worden dan ook verschillende modellen ontworpen voor verschillende lichaamsvormen. De juiste lichaamsdelen worden geaccentueerd of juist subtiel weggewerkt. Zo zorgt de jurk ervoor dat jouw lichaam er zo voordelig mogelijk uit komt te zien. En omdat jíj de ster bent op je bruiloft, is dat natuurlijk ook een absolute must.

Waarom Stella York?

Als je uit zo veel verschillende merken en soorten jurken kunt kiezen, waarom zou je dan gaan voor Stella York? Daar zijn verschillende redenen voor. Niet alleen de ruime keus aan verschillende modellen jurken, maar ook de kwaliteit ervan. Je merkt heel duidelijk verschil tussen een jurk van Stella York en een budget-trouwjurk. De stof is van veel betere kwaliteit en ook de pasvorm is mooier en nauwkeuriger bij te werken. Je bruiloft is de mooiste dag van je leven – dus gun je jezelf de perfecte trouwjurk!

De jurken van Stella York staan bekend om hun bijzondere uitstraling. Met name de elegante pasvorm en de chique uitstraling worden veel geroemd. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje in deze collectie te nemen. Zeker als je gaat voor een klassieke bruiloft waarbij de bruid in het middelpunt staat. Wil je vriend nog niet trouwen? Eén blik op de prachtige collectie bruidsjurken van Stella York en hij gaat vast door de knieën!