De 7 mooiste en uniekste trouwlocaties in Brabant

Kijk jij ook al zo uit naar de mooiste dag in je leven? Natuurlijk wil je dat deze dag echt uniek is. De locatie is daarbij echt bepalend. In

Lees meer

Tips voor het passen van een trouwjurk

Misschien vind je het bijna leuker dan trouwen zelf: het passen van een trouwjurk! Het kan een behoorlijke klus zijn om de jurk van je dromen te vinden, maar met deze tips heb jij alles in de hand. Dit komt goed en jij gaat jouw droomjurk vinden. (meer…)

Lees meer

Wat als het weer op je trouwdag anders is dan verwacht?

Alhoewel jouw bruiloft tot in de puntjes verzorgd kan zijn, is er één ding waar je geen invloed op hebt. Het weer! Het weer kan zijn zoals je had gehoopt, zoals past bij de tijd van het jaar of compleet anders. Ook halverwege de dag kan het jaar omslaan. In dit artikel vind je tips over wat je kunt doen wanneer je trouwdag kouder of juist warmer is dan je van te voren had gedacht. (meer…)

Lees meer

Verlovingsring kiezen: 6 tips

Het besluit is genomen, je wilt de liefde van je leven ten huwelijk vragen. De romantische plannen voor het aanzoek schieten al door je hoofd heen,

Lees meer

Een bruiloftverzekering afsluiten?

Maanden ben je bezig met het voorbereiden van de grote dag. Jullie trouwdag is ontstaan uit liefde, een goede voorbereiding maar ongetwijfeld ook een flink investering. Je wilt deze dag zonder zorgen beleven en vooral genieten van al het moois waar jullie samen aan hebben gewerkt. Toch kunnen er onvoorziene omstandigheden plaatsvinden waardoor jullie trouwdag niet loopt zoals gepland of misschien helemaal niet door kan gaan. Voor dat soort gevallen is het handig om een bruiloftverzekering af te sluiten. Dit is een verzekering die jullie ondersteunt in het dekken van onvoorziene kosten om jullie droomdag waar te maken. Het zij op dezelfde dag of juist wanneer de trouwdag uitgesteld moet worden. (meer…)

Lees meer

Je bruiloft vastleggen met een drone

Het leukste aan een trouwdag, is dat je jaren mag nagenieten van deze dag. Niet alleen door de mooie herinneringen, maar waarschijnlijk ook door de

Lees meer

Cadeaus die je kunt geven aan een bruidspaar

Wellicht ben je uitgenodigd voor een bruiloft binnenkort of misschien ga je wel zelf trouwen! Een cadeau vragen hoort een beetje bij de trouwdag, al zal het misschien niet helemaal prettig voelen. Een trouwcadeau is iets wat je mag vragen van je gasten, maar is niet verplicht. Veel gasten zullen het leuk vinden om te geven en daardoor is het handig om richtlijnen te geven. Ook voor gasten zelf is het handig om te weten wat jullie leuk vinden, zodat ze een passend cadeau kunnen geven. (meer…)

Lees meer

Heb je alles voor de bruiloft?

Na maanden van voorbereiding is je bruiloft eindelijk zover. Je voelt de zenuwen in je maag en alles kriebelt wanneer je aan de grote dag denkt. Met deze lijst weet jij zeker dat je niets over het hoofd ziet voor je trouwdag. Dit zijn de dingen die je geregeld moet hebben voor de grote dag. Vul de lijst aan met zaken die passen bij jouw trouwdag. Print de lijst uit en begin met afstrepen. You got this! (meer…)

Lees meer

Wat schenk je voor drank op je trouwfeest?

Een trouwfeest is voor de meeste mensen niet compleet zonder drank. Het is vrij zeldzaam wanneer er geen alcoholhoudende dranken geschonken worden

Lees meer

Social media op de bruiloft

Op je trouwdag wil je niets anders dan genieten. Genieten van elkaar, van je vrienden, van je familie en niet van je telefoon. Sterker nog: je hebt het waarschijnlijk te druk om je telefoon bij te houden! Opbergen dus dat ding en ook het toestel van je gasten. Op jullie bruiloft zijn jullie offline! (meer…)

Lees meer