TrouwkaartenWinkel.nl

Geplaatst op 17 oktober 2018
CategoryTrouwkaarten
Beoordeling
0.0

Wanneer je gaat trouwen, weten de kosten al behoorlijk snel op te lopen. De locatie, de kleding, de catering: de prijzen zullen al snel een hoog bedrag vormen. Aan de kleine details, zoals huwelijkskaarten, wil je dan ook het liefst wat minder besteden. Maar, het mag aan de kwaliteit ook zeker niet afdoen. En dat snappen we bij TrouwkaartenWinkel.nl maar al te goed. Wij bieden je exclusieve trouwkaarten tegen zeer scherpe prijzen; niet alleen krijg je hoge kwaliteit, ook de bedragen blijven laag. De thema’s van onze producten variëren dan ook van een klassieke en rijke, Oosterse stijl tegenover speels-modern met lieflijke illustraties; voor ieder bruidspaar valt er dus een geschikte trouwkaart te kiezen die volledig op de wensen aansluit.

De exclusieve producten uit onze shop kun je daarnaast ook geheel personaliseren, zoals het zelf uitschrijven van de uitnodigende tekst. Nog vóór de kaarten gedrukt worden, zullen ze uitvoerig op mogelijke foutjes gecontroleerd worden.

Wil je graag zeker van je bestelling zijn en controleren of de trouwkaarten aan jouw verwachtingen voldoen? Dan is ook een proefdruk mogelijk; hierdoor krijg je direct een indruk van je bestelling en kun je nog enkele details aanpassen zodat de officiële druk geheel naar wens is. En, plaats je de bestelling voor 12.00 uur? Dan wordt de order dezelfde dag nog naar je verzonden. Plus, geen extra kosten, want de verzending is bij ons altijd gratis; ook deze service leveren wij je graag. Exclusieve trouwkaarten voor scherpe prijzen? Je vindt het bij ons op TrouwkaartenWinkel.nl.

Write a Review

Click to rate

Claim This Listing

Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.