Sunflowers Weddings

Geplaatst op 14 januari 2019
Beoordeling
0.0

 

Sunflowers Weddings biedt op maat gemaakte wedding planner diensten aan, voor jullie droomhuwelijk onder de Spaanse zon. Elke bruiloft is uniek. We creëren dus een volledig gepersonaliseerde bruiloft, gebaseerd op jullie wensen in de streek rondom Malaga, Zuid-Spanje.

Mijn naam is Josina Bekaert, Nederlandstalinge wedding planner in Zuid-Spanje en oprichtster van Sunflowers Weddings. Bruiloften onder de Spaanse zon zijn mijn passie. Doordat ik in de omgeving van Malaga stad woon en werk, beschik ik over een uitgebreid netwerk van locale trouwlocaties en topleveranciers. Mijn lokale kennis werkt in het voordeel om een fantastische bruiloft te organiseren die tot in de puntjes in orde is. Ik werk met een selectie van kwaliteitsvolle trouwlocaties en leveranciers waarmee ik goede prijsafspraken heb. Ik geef professioneel advies en begeleiding bij de organisatie en uitvoering van jullie bruiloft in Spanje. Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Spaans, wat onmisbaar is om de voorbereiding en de uitvoering van een bruiloft in Andalusië vlot te laten verlopen.

Met mijn jarenlange expertise kan ik als wedding planner in Andalusië bruidsparen een op maat gemaakte service bieden met kennis van zaken en professionaliteit, zonder de persoonlijke touch te verliezen. Zo wordt jullie bijzondere dag er één om nooit te vergeten!

 

Write a Review

Click to rate

Claim This Listing

Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.