Rietbergh Trouwpakken

Geplaatst op 25 juni 2018
CategoryTrouwpakken
Beoordeling
0.0
Status GeslotenOpent om 08:30:AM today

Rietbergh is een Nederlands kledingmerk gespecialiseerd in het verkopen van hoge kwaliteit maatpakken en trouwpakken onder eigen merknaam. Rietbergh is in 2006 opgericht door broer en zus Rutger en Daphne Rietbergh.

Komende uit een echte textielfamilie vinden Rutger en Daphne het van groot belang dat de kleding bijdraagt aan de persoonlijkheid van de drager en dat kleding de persoon hierin ondersteunt, zowel op het gebied van maatvoering als op het gebied van stijl.

Om die reden bezoeken Rutger en Daphne al jarenlang de modebeurzen in Florence, Parijs, New York, Las Vegas, Los Angeles en doen ze veel onderzoek naar de laatste trends en ontwikkelingen. De missie van Rietbergh is om de man zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuzes, zodat de kleding perfect aansluit bij het doel wat deze moet dienen.

Write a Review

Click to rate

Is dit jouw bedrijf?

Claim de vermelding om jouw business te wijzigen en te beschermen

Claim it now!

Claim This Listing

Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.