Dirk de Wit Mode

Geplaatst op 25 juni 2018
CategoryTrouwpakken
Beoordeling
0.0
Status Geopend

Trouwen. De mooiste dag van je leven zou toch wel jouw trouwdag moeten zijn. Dit brengt echter wel veel stress met zich mee omdat er zoveel geregeld moet worden. En dan ook nog dat trouwpak. Hoe ver van te voren moet dat geregeld worden en wat voor trouwpak moet het dan worden? Moet er een match zijn met de bruid, zal ik in een 2-delig of 3-delig kostuum verschijnen?

Dirk de Wit is een expert op het gebied van trouwpakken

Samen met jou bedenken wij de mooiste combinatie voor de mooiste dag van uw leven. Of het nou een casual combinatie is, een smart casual combinatie, een 2-delig pak, een 3-delig pak of zelfs een maatpak. Wij adviseren u=je graag wat de mogelijkheden zijn en wat voor jou de juiste keuze is.

Waarschijnlijk weet je niet wat de bruid precies aan heeft die dag, daarom is er vaak iemand met je mee die dat wel weet. Samen met diegene stemmen wij af of we een match hebben!

Write a Review

Click to rate

Is dit jouw bedrijf?

Claim de vermelding om jouw business te wijzigen en te beschermen

Claim it now!

Claim This Listing

Claim jouw vermelding om hem te aan te passen. Je krijgt volledige toegang tot jouw eigen dashboard waar je foto's kan uploaden, contactgegevens kunt wijzigen, evenementen kunt aanmaken en nog veel meer.