Choose a package

Brons

100.00

Één Bedrijfsvermelding
365 Dagen Geldig

Goud

250.00

Één Bedrijfsvermelding
1 Blogartikel per maand
365 Dagen Geldig

Hoe voeg ik mijn bedrijfsvermelding toe?
Je kunt een bedrijfsvermelding toevoegen door één van bovenstaande pakketten te kiezen. Vervolgens dien je de nodige informatie en afbeeldingen toe te voegen in alle velden. Hoe beter de informatie is ingevuld, hoe beter jouw vermelding zichtbaar zal zijn op MijnTrouwpagina.nl. Is alles naar wens ingevuld? Klik dan op de knop ‘Voorvertoning’ en je zult een proefexemplaar van jouw pagina te zien krijgen. Zodra deze voorvertoning ook helemaal naar wens is kun je de vermelding definitief maken door over te gaan naar de betaling.

Hoe snel komt mijn bedrijfsvermelding online te staan?
Zodra de betaling is ontvangen zullen wij de vermelding altijd eerst even controleren. Zodra alles goed staat zullen we hem publiceren en je wordt hiervan automatisch op de hoogte gebracht.

Kan ik nog wijzigingen doorvoeren nadat mijn bedrijfsvermelding is geplaatst?
Je kan gedurende je abonnementsperiode continu wijzigingen doorvoeren in je vermelding. Zo kun je perfect inspelen op seizoenen, trends en andere relevante veranderingen.

Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar om mijn bedrijfsvermelding af te rekenen?
Het is mogelijk om via PayPal of een directe bankoverschrijving te betalen voor jouw bedrijfsvermelding. In de toekomst zullen hier andere betaalmethodes bijkomen.

Kan ik mijn bedrijfsvermelding annuleren?
Nadat je de bedrijfsvermelding hebt geplaatst en betaald is het helaas niet meer mogelijk om de betaling hiervan terug te draaien. Jouw bedrijfsvermelding zal daarna dus een jaar lang op MijnTrouwpagina.nl staan.

Kan ik korting krijgen bij afname van meerdere bedrijfsvermeldingen?
Indien je meerdere websites hebt en voor iedere website een vermelding wilt plaatsen dan kunnen we je een voorstel op maat geven. Neem daarvoor contact met ons op via info@mijntrouwpagina.nl.

Kan ik korting krijgen bij een afname van meerdere jaren?
Indien je jouw bedrijfsvermelding langer dan 1 jaar vast wilt leggen op MijnTrouwpagina.nl dan kunnen we je een voorstel op maat geven. Neem daarvoor contact met ons op via info@mijntrouwpagina.nl.

Geen antwoord op je vraag?
Stuur een mailtje naar info@mijntrouwpagina.nl. We helpen je graag!