Kleding & Styling Bruid Bruidsaccessoires Personen

Accessoires voor de bruid

accessoires voor de bruid

Nadat je de perfecte jurk hebt gevonden ben je nog niet klaar met je look voor de trouwdag. Bij een mooie jurk horen ook mooie accessoires. Stem deze goed af op je jurk en op je haar om het helemaal af te maken.

Welke accessoires zijn er?

Je kunt hierbij denken aan oorbellen en kettingen, maar ook aan accessoires voor in je haar. Hierbij heb je veel mogelijkheden zoals een bloem in je haar of kleine pareltjes of diamantjes die je bij de kapper in je bruidskapsel kunt laten zetten. Ook kun je ervoor kiezen om een sluier te dragen. Deze kun je eventueel nog combineren met subtiele versieringen voor in het haar zoals kleine glinsterende diamantjes.

Hoe kies je de juiste accessoires?

Neem ruim de tijd om na te denken over wat je mooi vindt zodat je genoeg tijd hebt om eventueel de accessoires te gaan kopen. Het kan best lastig zijn om accessoires te vinden die helemaal naar jouw zin zijn.

Wanneer je nog een keer een pasmoment gepland hebt bij de bruidszaak kun je de gekochte accessoires meenemen om te kijken hoe het bij je jurk zal staan. Ook heeft een bruidsmodezaak vaak een aantal accessoires in huis zodat je kunt kijken wat je mooi zou vinden en kun je de accessoires eventueel daar komen. Op deze manier kun je je een beter beeld vormen van wat het mooiste staat en het beste bij jou past.

Overdrijf niet

Alle aandacht moet natuurlijk uitgaan naar de jurk die je op de grote dag aanhebt. Het is belangrijk dat de accessoires goed worden afgestemd op de jurk en bij de andere accessoires passen zodat ze niet overheersen. Kies daarom liever voor een subtiele ketting of oorbellen dan grote in het oog springende opties.