Trouwschoenen Bruidegom

7x prachtige trouwschoenen

Als man heb je het vaak wat makkelijker om je trouwkleding samen te stellen. De meeste mannen kiezen gewoon een keurig maatpak et voilà: klaar zijn ze. Hoewel… Je kunt moeilijk met je sportschoenen aankomen onder een trouwpak. En aangezien de schoenen bij vrijwel alle mannenkleding duidelijk te zien zijn, moet hier wat extra aandacht aan besteed worden. Dus: op naar de schoenenwinkel. Wij vonden alvast 7 paar prachtige trouwschoenen van 7 verschillende merken voor je!

1. Wit lederen schoenen – Floris van Bommel

Verwachtte je standaard bruine of zwarte trouwschoenen, dan zie je nu eens even wat anders! Deze vlotte witte schoenen staan prachtig onder een trouwpak. De bijzondere vormgeving maakt dit tot unieke schoenen die zeer geschikt zijn voor je bruiloft.

Floris van Bommel trouwschoenen wit leer

2. Trouwschoen met gesp – Giorgio

Giorgio is een bekend Italiaans schoenenmerk dat razend populair is. Dat is niet voor niets, want het design van deze schoenen is ronduit prachtig. Deze bijzondere trouwschoenen zijn voorzien van een gesp, speciaal voor mannen die een hekel hebben aan veters.

Giorgio trouwschoenen met gesp

3. Ocean Blue trouwschoenen – Lloyd

Heb je een zwart of bruin trouwpak, dan is het niet zo mooi om daar schoenen van dezelfde kleur onder te hebben. Deze schoenen in de kleur Ocean Blue passen eigenlijk bij elk trouwpak. De strakke vormgeving maakt deze schoenen ook geschikt voor zakelijke werkzaamheden.

Lloyd trouwschoenen ocean blue

4. Tweekleurige schoenen – Magnanni

De laatste jaren is het steeds populairder om een originele schoen te kiezen met een apart design. Zo ook deze schoen van Magnanni, die bestaat uit een combinatie van bruin en blauw leer. Het Italiaans design maakt deze schoen perfect voor elke bruiloft.

Magnani trouwschoenen tweekleurig

5. Extra comfort – Pikolinos

Het merk Pikolinos is altijd op zoek naar schoenen die er netjes uitzien, maar wel comfortabel zijn. En dat zijn deze schoenen zeker: het leer is extra gevoerd en de schoen heeft een stevige, flexibele zool. Daarmee is dit een schoen waar je het liefst elke dag op zou willen lopen.

Pikolinos trouwschoenen bijzonder comfortabel

6. Klassieke hoge schoenen – Rehab

Ga jij trouwen in een keurig klassiek pak, dan horen daar ook klassieke schoenen bij. Het merk Rehab is dan perfect, want dan worden moderne technieken gecombineerd met een klassieke uitstraling. Heb jij een eigen motor als trouwvervoer? Dan is dit bij uitstek de schoen die daarbij past!

Rehab trouwschoenen klassiek

7. Sportieve trouwschoen – Van Bommel

Deze prachtige roodbruine schoenen zijn strak vormgegeven, maar tegelijkertijd sportief. De schoenen worden veel gedragen door jongemannen, aangezien de schoenen een niet te ‘oude’ en ‘volwassen’ uitstraling hebben. Tegelijkertijd zijn ze een stuk netter dan je afgetrapte sportschoenen bij je trouwpak.

Van Bommel trouwschoenen sportief

Het vinden van een paar goede trouwschoenen kan heel wat voeten in de aarde hebben. Daarom is het goed om je te oriënteren op verschillende bekende schoenenmerken. Vind je het ene merk maar niets, dan vind je vast wel wat moois van een ander merk. Alle afgebeelde schoenen uit dit artikel zijn te vinden op www.deherenschoenenwinkel.nl, samen met heel veel andere schoenen van bekende merken. Er is altijd wel een paar schoenen te vinden dat jij mooi vindt en dat goed past bij je trouwpak.