Huwelijksnacht

7 tips voor een spannende huwelijksnacht

7 tips voor een spannende huwelijksnacht

Elke bruid en bruidegom moeten tijdens hun huwelijksnacht perfecte, verbluffende seks hebben. Ten minste; dat is het algemene beeld dat iedereen van de huwelijksnacht heeft. En je begrijpt dat dit een behoorlijke druk legt op de schouders van de bride en groom to be…

Vaak kan de gedachte aan de huwelijksnacht dan ook zenuwslopend en stressvol zijn, waarbij wordt gedacht niet aan alle behoeften te kunnen voldoen. Maar geen zorgen. Er zijn dingen die jij en je partner kunnen doen om het onvergetelijk te maken. Lees dan ook snel deze handige tips!

Wees flirterig

Het is heel gemakkelijk om de hele bruiloft door te brengen met het begroeten van gasten, het aansnijden van de taart en het verzorgen van een dozijn andere details. Maar onthoud waarom je er in de eerste plaats bent.

Vergeet niet om met elkaar te flirten, te praten, te kussen en te dansen. Het zal helpen om de opwinding voor de huwelijksnacht op te bouwen.

Draag sexy lingerie

Wil je je partner omverblazen? Lingerie voor de huwelijksnacht kan echt helpen om je huwelijk goed te beginnen. Draag iets speciaals waardoor je je zelfverzekerd voelt en er onweerstaanbaar uitziet. Onthoud dat een zelfverzekerde minnaar altijd een betere minnaar is!

Creëer de juiste sfeer

Je wilt dat je huwelijksnacht zo romantisch mogelijk is, dus het creëren van de juiste sfeer is cruciaal. Zet de toon: steek wat kaarsjes aan, maak een sexy playlist, leg satijnen lakens op bed en dim de verlichting om jou en je partner in de stemming te brengen.

Of wat dacht je van een aantal attributen om de seks nog spannende te maken? Een seksschommel bijvoorbeeld, kan een hele nieuwe dimensie aan jullie huwelijksnacht geven!

Neem een ​​pauze van seks voor de bruiloft

Een paar weken seks overslaan tot je huwelijksnacht lijkt misschien ondenkbaar, maar kan een goede beslissing zijn als je de seks tussen jou en je partner weer fris en nieuw wilt laten voelen tijdens je huwelijksnacht. Niet alleen zal je wederhelft staan ​​te popelen, maar het zal ook het ‘eerste keer’ gevoel oproepen.

Lees ook: 3 tips om de huwelijksnacht van je dromen te hebben.

Verwen jezelf

Breng ter voorbereiding op je grote dag wat broodnodige ‘ik’-tijd door en verwen jezelf de avond voor de bruiloft eens goed. Neem een ​​ontspannend bad, conditioneer je haar, scheer, hydrateer, werk je kleurtje bij: alles wat je nodig hebt om jezelf op je best te voelen.

Sla het voorspel niet over

Sla het voorspel niet over

Voorspel is een essentieel aspect van seks, dus haast je niet naar het hoofdevenement. Concentreer je in plaats daarvan op kussen en aanrakingen, wellicht een sensuele massage, om de kansen op een climax voor jou en je partner te vergroten. Ontspan, heb plezier en ontdek elkaars lichaam.

Wees aanwezig in het moment

Laat alle stress van de dag wegebben en concentreer je op het moment tussen jou en je partner. Je bent eindelijk getrouwd, je hebt je bruiloft overleefd en het is tijd om eindelijk te ontspannen. Probeer zo goed mogelijk in het moment te leven en geniet van de avond, met z’n tweeën.

Nog meer inspiratie nodig? Meer tips vind je op Singlessite.nl.

Met deze tips moet het helemaal goed komen. Je huwelijksnacht moet leuk en spannend zijn, geen stressvolle gedachte! Vertrouw vooral op je instinct en doe wat goed voelt. You rock!