Tips Gast Huwelijkscadeaus

7 originele cadeaus voor het bruidspaar

7 originele cadeaus voor het bruidspaar

Wanneer vrienden, kennissen of familieleden gaan trouwen ben je natuurlijk superblij voor ze. Er is alleen een klein detail waar je vaak wat minder blij van wordt: bedenken waar je deze keer mee aankomt. De afgezaagde ‘leuke’ rol wc-papier is allang niet meer origineel, het peper-en-zoutstel kan verwezen worden naar de prullenbak en een ‘originele’ koffiemok verdwijnt meestal binnen enkele weken. Dus wat kun je het bruidspaar nu eens cadeau geven dat leuk is, origineel en ook nog eens bruikbaar? Bijvoorbeeld je ouders die je een cadeau wil geven omdat ze al 25 jaar zijn getrouwd? Gelukkig hoef je niet erg ver te zoeken. Bij radbag.nl, de grootste cadeau webshop van Nederland, vind je tientallen originele cadeau ideeën die als cadeaus voor een bruidspaar kunnen dienen. Wij hebben er alvast de 7 leukste uitgezocht voor je.

1. Sleutels van hem en haar

Ben je eenmaal getrouwd, dan is er weinig irritanter dan de opmerking ‘schat, ik ben mijn sleutels kwijt. Ik neem wel even de jouwe’. Sleutels lijken namelijk hetzelfde, maar dat zijn ze niet. Binnen een paar dagen ontdek je dat hij sleutels heeft die jij niet nodig hebt en vice versa. Het is dus handig om onderscheid te kunnen maken tussen de twee sleutelbossen en ze praktisch te kunnen bewaren. Dit setje ‘keys of him and her’ is dan ideaal als huwelijkscadeau, want zo zullen beide echtgenoten in elk geval geen ruzie krijgen over verwarde sleutelbossen: elk kan zijn of haar eigen sleutelbos in de eigen houder hangen.

sleutels van hem en haar cadeau bruidspaar.png

2. Decanteer-wijnset

Is het bruidspaar verzot op wijn en wil je ze een origineel, praktisch cadeau geven? Dan is deze decanteer-set een mooi cadeau voor ze. De typische vorm van zowel de glazen als de schenkkan is niet alleen mooi en decoratief, maar zorgt er ook voor dat er extra zuurstof wordt toegevoegd aan de wijn, waardoor die extra lekker smaakt. Heerlijk dus voor echte wijnkenners.

huwelijkscadeau decanteer-set

3. LED-licht love

Dit idee valt in de categorie ‘huwelijks cadeaus voor de lange termijn’. In het begin is het namelijk voor het bruidspaar helemaal niet zo moeilijk om eraan te denken van elkaar te houden. Wat later in een huwelijk, kan deze lamp mooi dienen als een extra geheugensteuntje – naast zijn sfeervolle en gezellige uitstraling in bijvoorbeeld de slaapkamer of de woonkamer.

trouwcadeau love led

4. Gastenboek voor het toilet

Originele cadeaus hebben vaak een wat bijzonder tintje. Dit geldt zeker voor het gastenboek voor het toilet. Tenslotte weet iedereen dat mensen de beste ideeën, oplossingen voor problemen en dichtkundige meesterwerken ineens voelen opborrelen op gekke plekken – en verrassend vaak is dat de wc. In plaats van een snel kladje op een wc-papiertje kunnen het bruidspaar en hun gasten voortaan hun ideeën kwijt in dit speciale toilet gastenboek.

gastenboek voor het toilet huwelijkscadeau

5. Originele klok

Een klok zal het bruidspaar vast al wel ergens hebben hangen. Gelukkig zijn we in Nederland echte klokkijkers, dus is er vast nog wel ergens een ruimte waar ze géén klok hebben hangen. Als cadeau is déze klok in elk geval super origineel, want de tijd wordt niet weergegeven in de standaard cijfers, maar in oplichtende tekst. Met een bord van slechts enkele lichtgevende woorden, kan de klok elke vijf minuten keurig aangeven hoe laat het is.

originele klok cadeau ideeen trouwen

6. Foto afdrukker voor smartphones

Heb jij nou nooit dat je denkt: “ik wou dat ik die foto even kon afdrukken”? Helaas moet dat meestal vrij ingewikkeld. Je legt eerst je smartphone aan een computer, je zet de foto’s over en dan moet je via de computer de foto’s naar de printer sturen. Deze mini foto afdrukker doet echter hetzelfde, in een handomdraai. Je kunt hem gemakkelijk ergens mee naartoe nemen en is de aanleiding tot veel spontane cadeaus en leuke foto’s van elkaar. Geef deze dus mee aan het bruidspaar op huwelijksreis – op voorwaarde dat ze wel wat foto’s mee terug nemen natuurlijk!

foto afdrukker voor smartphones als huwelijkscadeau

7. Sociale grill

De grill is normaal gesproken een typisch cadeau voor een man. Toch hoeft dat helemaal niet, sterker nog: met deze grill wordt grillen een hartstikke leuke gezamenlijke bezigheid. Het lijkt wel wat op gourmetten, met dit verschil dat het ideaal is om buiten te doen in de zomer. Heeft het aanstaande bruidspaar een mooie tuin, dan is het niet alleen in hun voordeel om deze mooie grill cadeau te geven. Je zult ook vast jezelf weleens kunnen uitnodigen om de gril ‘uit te proberen’…

Cadeaus voor elke gelegenheid

De webshop radbag.nl heeft originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Of je nu speciaal een cadeau zoekt voor een bruidspaar of dat je iets zoekt voor iemand anders: je vindt altijd wel wat leuks in deze webshop! Weet je echt niet wat je zoekt, dan helpt de cadeauvinder je bij het stellen van de belangrijkste parameters. Zo kun je invullen in welke categorie je zoekt, welke hobby’s de ander heeft en hoe duur het cadeau ongeveer mag zijn. Op deze manier vind je snel en gemakkelijk het perfecte cadeau voor elke gelegenheid.