Getuige

7 ideeën om een getuige op een originele manier te vragen

Je kunt gewoon naar je getuige toe gaan en hem/haar vragen jullie getuige te zijn. Best heel leuk natuurlijk, maar niet erg origineel. Er zijn heel wat leukere en originelere manieren om je getuige te vragen. Zo blijft het voor altijd een leuke herinnering waar jullie allemaal met plezier aan terug zullen denken. Wij vonden 7 leuke en originele manieren om een getuige te vragen.

1. Bedrukt servies

Wil je je getuige vragen op een originele én praktische manier? Dan is het gebruik van speciaal bedrukt servies een leuk idee. Het levert meteen ook een super leuk aandenken op voor later!

Bedrukt kopje met de vraag voor de getuige

www.emmalinebride.com

2. Etiket

Houdt jouw getuige van bier, wijn of sterke drank? Dan kun je speciale, originele etiketten laten drukken. Zo vraag je je getuige tijdens het nuttigen van een lekker drankje en de fles kan dienen als aandenken.

Drank etiket om getuige te vragen

www.etsy.com

3. Fotolijsten

Het is ook erg leuk om alle getuigen of iedereen die een rol krijgt tijdens de bruiloft bij elkaar te vragen. Vervolgens presenteer jij een prachtige fotolijst met alle fotootjes met de taakbeschrijving.

Fotolijstjes met getuigen

www.blog.myweddingreceptionideas.com

4. Koekjes of gebak

Ben je creatief, dan kun je middels gebak of koekjes je getuige op originele manier vragen. Koekjes kun je bewerken met glazuur, op een taart kun je ook met slagroom of fondant aan de slag.

Getuigen vragen met koekjes of gebak

www.thebakedequation.com

5. Woordenboek

Wil je je getuigen op originele manier vragen? Dan is het een leuk idee om gebruik te maken van het woordenboek. Je kunt een beschrijving van het woord ‘getuige’ mooi laten afdrukken op een zakje of kaart.

Juten zakje met de vraag voor de getuigen

www.aisleperfect.com

6. Kaartje

Een gewoon kaartje is een beetje saai om de getuige te vragen. Er zijn gelukkig ook genoeg originele leuke teksten te vinden die je op een kaartje kan drukken. Of een gedichtje natuurlijk…

Kaart met de vraag

www.hitched.co.uk

7. Sieraden

Sieraden zijn vooral voor het vragen van vrouwelijke getuigen of bruidsmeisjes erg leuk. Vooral oorbellen zijn een populaire keus, maar ook een mooi kettinkje of gegraveerd armbandje is leuk en origineel.

Originele manier om getuige te vragen met sieraden

www.hellodrmr.com

Het vragen van getuigen is een belangrijk en bijzonder moment. Het is dus extra leuk om de getuige op een originele en gedenkwaardige manier te vragen. Je kunt deze methoden ook gebruiken om de ceremoniemeester te vragen. Al moet je er bij de ceremoniemeester wel om denken dat deze taak vrij veel werk is en dat het dus mogelijk is dat de ceremoniemeester voor de eer bedankt. Eventueel kun je natuurlijk na het vragen van de getuigen ook vragen of zij wat taken bij het organiseren van de bruiloft op zich willen nemen. Zo krijgen ze een nog belangrijkere plek tijdens jullie trouwdag en wordt de ceremoniemeester wat minder belast.