Fotografie Tips

5x iets speciaals maken van je trouwfoto

Je trouwdag is een speciale dag, dus de foto’s moeten ook iet speciaals hebben. Zodat je je trouwdag als een hele speciale dag herinnerd. Het helpt als je van te voren de fotograaf wat ideeën aanreikt hoe je je trouwfoto’s graag wil zien. Na de bruiloft kun je de mooiste herinneringen steeds weer ophalen, hieronder geven we je wat ideeën hoe je dat kunt doen.

1. Klassiek zwart wit

Een mooie zwart wit foto raakt eigenlijk nooit uit de mode. Waarom niet een mooie zwart wit foto in een prachtige kerk dat ademt sfeer. Eem ceremonie in een kerk is al gauw een romantisch gebeuren. Vooral de traditionele ceremonie is een foto moment waard.

zwart wit

Tip: Voor een bijzonder effect kun je zwart wit foto’s afdrukken op aluminium.

2. Laat zien hoe enthousiast je bent

Wil je geen traditionele foto’s? Laat dan zien hoe blij je bent en maak een leuke springfoto. Het zorgt voor een heel verrassen effect omdat het enthousiasme er van af spat.

3. Speel met de sluier van de bruid

Het middelpunt van de bruiloft is altijd de jurk en de sluier. Laat de wind je een handje helpen en creëer een magisch effect met je sluier. De witte tinten komen vooral ’s avonds heel erg mooi uit.

speel met de sluier

Tip: Je kunt je foto op plexiglas afdrukken, zodat de kleuren van je muur afspatten.

4. Doe eens gek

Ben je op zoek naar nog meer creatieve foto’s in plaats van de echte traditionele foto? Bedenk gewoon iets heel geks om samen te doen of met anderen waarom je achteraf heel hard moet lachen. Maak gekke bekken naar elkaar of doe iets anders raars en voer het uit.

doe eens gek

Tip: Laat de foto op canvas afdrukken in zwart wit of in sepia tinten.

5. Samen schuilen in de regen

Als je trouwt, dan beloof je elkaar te steunen in voor en tegenspoed. Misschien is dat leuk om dat tijdens een foto al gelijk even te oefenen. Samen schuilen voor de regen (dan moet het natuurlijk wel regenen, anders kun je misschien iets anders verzinnen). Daarbij zorgt de bruidegom natuurlijk voor de bruid, zodat ze niet nat wordt.
Het belangrijkste is om te genieten van de mooiste dag van je leven. We hopen dat dit artikel jou genoeg inspiratie heeft gegeven om de mooiste herinneringen op een leuke manier vast te leggen.

regen