Tips

De 5 datingwebsites waarbij je het meeste kans hebt op het vinden van de juiste partner

datingwebsites

De slogan ‘Alles wat je nodig hebt voor een bruiloft!’ op onze homepage kun je natuurlijk ook als vraag lezen: Alles wat je nodig hebt voor een bruiloft? Nou, het belangrijkste is een partner eigenlijk toch wel!

Bezoek jij deze website om inspiratie op te doen voor alweer een bruiloft van een vriend / vriendin / zus / broer / neef of nicht binnenkort, eentje die je alwéér alleen zult moeten doorstaan? Natuurlijk gun je het bruidspaar alle geluk en liefde in de wereld, maar het is soms wel wat pijnlijk om juist dit soort gelegenheden in je eentje te moeten bijwonen. Mensen worden zich er tijdens een bruiloft namelijk nogal bewust van dat niet iedereen een ‘stelletje’ is, maar dat blijkbaar wel zo snel mogelijk zou moeten worden.

Het succes van datingwebsites

Datingwebsites zijn een goede manier om een partner te vinden. Zo leerde al in 2015 al twintig procent van de mensen die een relatie hebben hun partner op deze manier kennen, en dit aantal is sindsdien waarschijnlijk alleen nog maar toegenomen. Daarnaast heeft ruim dertien procent van die mensen na vijf nog steeds een relatie met elkaar. Daarnaast is gebleken dat partners die elkaar online ontmoet hebben, gelukkiger zijn met hun huwelijk dan andere stellen en ze minder vaak scheiden. Waar bij welke datingwebsites heb je nu de grootste kans op het vinden van een partner?

Relatieplanet
De datingwebsite met het grootste aantal actieve leden in Nederland, en veel activiteiten. Relatieplanet biedt gratis inschrijven en de laagste tarieven, en de profielschetsen zijn helder en overzichtelijk.

Lexa
Deze website neemt qua aantal leden de tweede plaats in, maar Lexa staat daarnaast wel goed bekend om de controle op de betrouwbaarheid van de profielen, waardoor er ook echt veel serieuze profielen zijn.

Parship
De grootste voordelen van de datingwebsite Parship zijn de uitgebreide persoonlijkheidstest waardoor je echt veel over iemand leert, en dat ook gratis leden profielen kunnen bekijken.

E-matching
De datingwebsite E-matching richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk hogeropgeleiden. Van deze website worden vooral het grote aantal serieuze profielen geroemd, net als de overzichtelijke website.

Tinder
Niet zozeer een datingwebsite, maar een dienst die als datingapp is opgezet. Hoewel er wordt gezegd dat het alleen op het uiterlijk gericht is kan toch waarde worden gehecht aan de eerste indruk, en zijn er intussen al aardig wat huwelijken door Tinder gesloten.

Bron: https://www.datingautoriteit.nl/reviews/algemene-datingsites/