Entertainment De Grote Dag Het trouwfeest Leveranciers Tips

4 leuke vormen van entertainment op je bruiloft

entertainment op bruiloft

Het main event van de bruiloft is natuurlijk jullie trouwen, maar wat organiseer je allemaal voor het feest erna? Een geweldige DJ is natuurlijk een belangrijk begin en ook de juiste hapjes en drankjes zijn belangrijk. Maar wat doe je nu nog meer om je gasten te vermaken zonder dat je hier zelf continu je energie aan kwijt raakt? Niets leuker dan een aantal toffe activiteiten waar jij zelf helemaal niets voor hoeft te doen! We hebben een aantal leuke vormen van entertainment voor je bruiloft op een rijtje gezet.

  1. Een kaartenlegger

Niets zo leuk als een bezoekje aan de dame met de glazen bol. Iemand die je alles kan vertellen over wat de horoscoop Stier deze maand in petto heeft. Iemand die de juiste kaarten kan leggen en jouw gasten precies kan vertellen wat er in hun leven staat te gebeuren. Hartstikke leuk voor jong en oud, en daarnaast geeft het ook nog eens geweldige gespreksstof. Doe zelf vast wat onderzoek op Jouwmysterie.nl en kijk vervolgens welke activiteiten jij allemaal toe wilt voegen aan je bruiloft.

  1. Wat Oud Hollands plezier

Je kent de spelletjes vast nog wel van de kinderfeestjes vroeger; spijkerpoepen, hoefijzer gooien, zakspringen en ga zo maar door. Er zijn maar genoeg Oud Hollandse spelletjes die jouw gasten de hele avond kunnen vermaken; zeker gecombineerd met een lekker drankje. Met een aantal Oud Hollandse spelletjes zit de sfeer er in no-time in.

  1. Allemaal op de foto

Een andere leuke vorm van entertainment waar jij zelf helemaal niets voor hoeft te doen, is een toffe foto locatie. Huur een leuke photobooth waar je gasten de verkleedkist in kunnen duiken er vervolgens lekker gek op de foto kunnen gaan. Of hang gewoon een toffe, grote fotolijst op een mooie locatie en laat iedereen een foto nemen in deze lijst. De foto’s kun je natuurlijk direct uit laten printen, of in een fotoboek plakken waar de gasten vervolgens allemaal hun lieve berichten in achter kunnen laten.

  1. Huur een tekenaar in

Of je nu een strak portret wilt laten maken of liever voor een grappige karikatuur gaat; het inhuren van een schilder of tekenaar kan je feest direct een dosis plezier en vermaak geven. Laat de tekenaar zijn karikaturen aanpassen op jullie thema, en geef alle gasten de mogelijkheid om zo’n toffe karikatuur te maken. Misschien kan hij er zelfs voor zorgen dat de mooiste momenten van de avond direct op papier worden gezet.