Trouwjurken Bruidsaccessoires Kleding & Styling Tips

3 Tips voor budget bruidskleding

Budget bruidskleding

Je gaat trouwen, wat een feestelijk vooruitzicht! De voorbereidingen voor de grote dag zijn in volle gang. Je wilt er graag op je mooist (en als jezelf) uitzien op de dag waarop jullie liefde gevierd gaat worden. Daar hoort bruidskleding bij! Bruidskleding kan erg kostbaar zijn, mocht je het geld liever willen investeren in andere elementen van de bruiloft, dan is het prettig om te besparen op deze kleding. Gelukkig zijn er genoeg betaalbare alternatieven te vinden, we delen tips voor budget bruidskleding graag met jou. Say yes to the dress!

Betaalbare en feestelijke jurken

Bruidskleding kan erg kostbaar zijn. Bovendien draag je het daarna zelden tot niet meer. Bruidskleding (voor dames) krijgt vaak een mooie plek in de kast waar herinneringen bij worden opgehaald, maar echt een gelegenheid om het nogmaals te dragen is er meestal niet. Is een echte trouwjurk niet echt jouw wens om te dragen? Dan is het handig om te kijken naar feestelijke jurken bij modeketens waaronder Esprit. Ook zij verkopen toegankelijke jurken die ook perfect gedragen kunnen worden tijdens jouw grote dag. In het assortiment zijn zelfs bruidsjurken opgenomen onder de 100 euro! Dat is toch fantastisch! Bijvoorbeeld deze bruidsjurk van Esprit, gemaakt van kant en chiffon. Is het geen pareltje?

Bruidskleding huren

Geniet je toch van de wens om te trouwen in een prachtige jurk die meer mag kosten? Struin je Pinterest af om te zoeken naar de perfecte sprookjeslook die aansluit bij jouw figuur en huidskleur? Dan raden we je aan er echt voor te gaan. Trouwen is een levens veranderende ervaring die je altijd bij zal blijven. Daar hoort de perfecte jurk bij die jij voor ogen hebt. Gelukkig kan dat ook absoluut als je een beperkt budget hebt. Bruidskleding kan je namelijk ook huren! Dat is ideaal wanneer je graag wilt besparen. Bovendien scheelt het een hoop kastvulling en heb je alsnog de jurk van jouw dromen. Hoe geweldig is dat?!

Bruidskleding tweedehands kopen

Bruidskleding wordt na de bruiloft zelden tot niet meer gedragen zoals we eerder noemden. Dat is eigenlijk ontzettend jammer, want de stoffen zijn erg mooi en de kleding is prachtig. Er wordt steeds vaker gekozen om bruidskleding te verkopen en om bruidskleding tweedehands te kopen. Op deze manier geniet je toch van dé jurk waar jij voor bent gevallen, maar ontvang je een betaalbare variant. Een win-win situatie! Zo geef je de jurk een tweede leven voor de mooiste dag van jouw leven!

Bruidskleding kan een flinke hap uit het bruidsbudget nemen, maar gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om op bruidskleding te besparen. Daardoor kan je ook voor een toegankelijk budget jouw droomjurk dragen tijdens de grote dag. Nieuwsgierig hoe je nog meer kunt besparen tijdens jouw bruiloft? In dit artikel hebben we meer bespaartips op een rij gezet ter inspiratie. Veel succes met alle voorbereidingen!