Tips Huwelijkscadeaus Praktische zaken

25 jaar getrouwd cadeau: 8 leuke ideeën

Wat geef je een echtpaar dat al 25 jaar getrouwd is? De een doet het af met een leuk kaartje, de ander loopt dagenlang alle winkels in en uit om het perfecte cadeau te vinden. Er zijn verschillende problemen die je tegenkomt om het juiste cadeau te vinden. Bijvoorbeeld de vraag hoe duur het cadeau nou eigenlijk ongeveer moet zijn, of wat het echtpaar nou eigenlijk echt leuk zou vinden om te krijgen. Maar deze 8 leuke ideeën zijn altijd goed als cadeau bij een 25 jarig huwelijk!

1. Wijncadeaus

Houdt het echtpaar van wijn? Dan kun je hier van alles omheen verzinnen. Een paar flessen goede wijn, een mooie wijnkaraf of een heel wijnset: je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Het is ook een bijzonder leuk en origineel idee om een set wijnglazen te laten graveren, zodat het cadeau een extra persoonlijk tintje krijgt.

Wijn cadeau geven bij 25 jarig huwelijk

2. Belevenis cadeau

Het is de laatste jaren helemaal in de mode geraakt om een ‘belevenis’ te geven. Het idee is dat gewone cadeaus vaak liggen te verstoffen zonder gebruikt te worden. Een belevenis kan van alles zijn: van een gezellig etentje voor twee tot een romantisch weekend in een hotel.

Luxe hotel cadeau bij 25 jarige bruiloft

3. Gezinsfoto

Veel echtparen vinden het helemaal geweldig als er professionele gezinsfoto’s worden gemaakt met alle directe familie erop. De foto kan uitvergroot worden op canvas, aluminium of plexiglas (aanrader!). Zo heeft het echtpaar een prachtige herinnering aan hun feestdag. Het is ook mogelijk een feestfotograaf in te huren om de hele dag door foto’s te laten maken.

Familiefoto op canvas cadeau bij 25 jarig jubileum

4. Tweede huwelijksreis

Mag jouw cadeau best wat kosten? Dan kun je het zilveren paar een prachtig cadeau doen: een vernieuwde huwelijksreis. Regel een bruidssuite in een luxe hotel, laat bloemen en champagne op de kamer bezorgen en zorg dat alles tot in de puntjes geregeld is: zo kunnen ze weer eventjes hun huwelijksnacht van 25 jaar geleden beleven.

Tweede huwelijksreis cadeau bij 25 jarig huwelijk

5. Ballonvaart

Al eens bedacht hoe romantisch het eigenlijk is om met zijn tweetjes mee te mogen in een luchtballon? Geweldig natuurlijk! Voor veel echtparen is het een ‘once in a lifetime’ gebeurtenis. Maak het tochtje helemaal compleet met een luxe ontbijtmand of een glaasje champagne voor in de lucht.

Ballonvaart als cadeau voor 25 jarige bruiloft

6. Chocolade

Dit is weer een wat minder prijzig cadeau: een heerlijk chocolade-cadeau. Je kunt er eigenlijk echt van alles van maken. Van een simpele chocoladeletter tot een origineel chocolade-telegram of een chocolade hart. Wil je helemaal dat ze genieten van de heerlijke chocolade, dan bestel je die het beste in België.

Chocoladeharten cadeau bij 25 jarig jubileum

7. Gepersonaliseerde knuffelbeer

Het is erg leuk om een gepersonaliseerde knuffelbeer te maken. Je kunt vaak het shirtje van de beer laten voorzien van een eigen opdruk, bijvoorbeeld een romantische tekst, een foto van het bruidspaar of hun namen. De ‘love-bear’ staat prachtig symbool voor hun huwelijk en is een heerlijk zacht knuffelbeest.

Gepersonaliseerde knuffelbeer cadeau bij 25 jarig huwelijk

8. Gegraveerde tuinbank

Een blijvend cadeau is toch vaak het leukst. Dat kan zijn in de vorm van foto’s van een reis, maar ook in iets simpels zoals gegraveerde namen. Willen jouw ouders bijvoorbeeld nog graag een tuinbankje om lekker van de tuin te genieten? Je kunt deze laten graveren met hun namen en eventueel de datum van hun huwelijk. Hartstikke leuk, altijd in het zicht, romantisch, super-origineel én betaalbaar!

Tuinbankje cadeau bij 25 jarige bruiloft

Er zijn heel veel leuke en originele cadeaus te bedenken voor als een stel 25 jaar getrouwd is. Deze acht cadeaus zijn een kleine greep uit honderden fantastische ideeën. Toch hopen we je hiermee genoeg inspiratie te hebben gegeven voor jouw cadeau aan het zilveren paar. Of je nu een klein budget hebt of eens groots wilt uitpakken: er zit vast een leuk idee voor jou bij!