Make-up

10x Vrouwengeurtjes voor je bruiloft

Een mooie jurk en ook nog lekker ruiken? Zorg ervoor dat je een lekkere vrouwenparfum uitkiest voor jullie bruiloft! Het valt voor sommige vrouwen niet mee om een lekkere parfum uit te kiezen. Hieronder vind je een top 10 vrouwen geuren!

1. Chanel – Coco mademoiselle

Bovenaan de top 10 vrouwen geurtjes staat zonder twijfel Coco mademoiselle van Chanel. Dit luchtje voor vrouwen is fris met een bloemige geur. Qua karakter is het te omschrijven als fris, vrouwelijk en romantisch en daarom vinden veel vrouwen dit luchtje erg lekker. Het vrouwelijke en romantische karakter maakt het perfect voor een bruiloft!

2. Lancome – La vie est belle

Bloemig en fruitig, zo kun je dit geurtje het beste omschrijven. Dit luchtje krijgt een welverdiende tweede plek in de top 10 vrouwen geurtjes. La vie est belle bestaat voor de helft uit natuurlijke ingrediënten. Het fijne aan dit geurtje is dat je ‘m zowel overdag als ’s avonds op kunt doen, dus ook voor het feest ’s avonds is ie heel geschikt!

3. Dior – J’Adore

Een echte klassieker! Dit geurtje is er al sinds 1999, maar nog steeds heel populair. Ook dit luchtje is fruitig en bloemig. Veel vrouwen geven aan dat ze met dit geurtje complimenten krijgen van de omgeving dat ze zo lekker ruiken!

4. Paco Rabanne – Lady Million 

Dit geurtje staat bekend om de frisse, bloemige en houtachtige geur. De geur is intens, maar ook weer niet té. Het is de vrouwelijke variant van Paco Rabanne 1 Million. Een voordeel: je blijft ‘m de hele dag ruiken! Niets is zo vervelend als je een geurtje opspuit en dat je het na 2 uur al niet meer ruikt.

5. Mugler – Alien 

Wie een rijke, mysterieuze en Oosterse geur wil, kiest voor Alien van Mugler. Dit karakter komt door de jasmijn en houtachtige elementen in de parfum. Ideaal voor gebruik in de avond! 

6. Yves Saint Laurent – Black Opium

Een van de beste vrouwen geurtjes is de parfum Black Opium van Yves Saint Laurent. De geur van vanille en houtgeuren maken dit luchtje verslavend. Het is een volle geur die je ook uitstekend ’s avonds kunt dragen.

7. Guerlain – Mon Guerlain

Mon Guerlain is een frisse geur door de lavendel. Voor een Frans geurtje is de lavendel uiteraard niet weg te denken! Tegelijkertijd krijgt het ook een Oriëntaals karakter door de jasmijn, sandelhout en vanille. Blijft lang zitten!

8. Chloé – Signature

Op zoek naar een subtiele, maar romantische geur? Ga dan voor Signature van Chloé! De bloemige en houtachtige geur maakt het zacht en uniek. 

9. Giorgio Armani – Sì

Vanille, frescia en mei roos… het klinkt al bijzonder! De geur is fris en zoet. Vrouwen zeggen dat ze zich met deze geur extra vrouwelijk voelen. Dat is het gevoel wat je wilt als je straks in die mooie jurk gaat trouwen! 

10. Chanel – Chance

Nog een Chanel in de top 10 geurtjes voor vrouwen. Dit luchtje is prijzig, maar je doet er wel lang mee! Ook een aanwezige geur, maar niet té aanwezig. Het is een bloemige parfum met roze peper, jasmijn en patchoeli. 

Genoeg geurtjes om uit te kiezen! Een geur moet echt bij jou als persoon passen. Tip: probeer eerst eens wat monstertjes van de geurtjes en ga vooral op je gevoel af!