Trouwauto

10x Mooiste trouwauto’s

Jullie trouwdag moet de mooiste dag van jullie leven zijn. Hoe leuk is het dan als je op met origineel trouwvervoer aankomt op de trouwlocatie? Kies dan voor de tofste, gaafste en meest unieke trouwauto!

1. Trouwauto Mini Cooper

We beginnen klein, een oude Mini Cooper. Lang geleden was deze heel populair, maar nu nog steeds alleen voor bruiloften. Er is dan wel weinig plek in deze auto, maar wel super retro! Maak wat blikjes aan een touw vast en hang het achter je auto, zodat jullie lekker veel geluid maken als jullie op de trouwlocatie aankomen.

2. Retro trouwauto Kever Cabrio

Wil je een echte oldtimer? Wat denk je dan van een oude Volkswagen Kever? Voor in de zomer hebben ze ook de cabrio variant voor een zomerse sfeer. Ga voor een Miss White, witte Kever als trouwauto. Kleed de witte bruidsauto aan met wat leuke bloemen voorop de motorkap.

3. Trouwauto Rolls Royce Silver Cloud III

Nog een populaire oldtimer voor bruiloften is de Rolls Royce. Dit is een wat meer exclusieve trouwauto onder de oldtimers. In deze auto wil je echt gezien worden! 

4. Klassieke bruidsauto Excalibur Phaeton 

Deze cabrio trouwwagen is een kunstwerk op zich. Imposant, stoer, mét een open dak. Er is ook ruimte voor kinderen achterin de auto! 

5. Retro bruidsauto Cadillac Coup de Ville

De Cadillac is ook weer zo’n heerlijke oldtimer uit de jaren ’50 waar je echt in gezien wil worden. Veel chroom, vleugels en vinnen met een ware V8 motor.  Echt origineel trouwvervoer!

6. Bentley Continental GTC als trouwauto

Als je echt een luxe trouwauto wilt kies dan voor de Bentley Continental. Hij is geschikt voor ieder weertype want de auto heeft een dak dat open én dicht kan. In combinatie met de leren bekleding is het echt een pareltje. Huur de bruidsauto met chauffeur zodat je zelf niet hoeft te rijden. Nóg luxer! 

7. Stoere Ferrari California als trouwauto

Wat prijziger, maar dan heb je ook echt een stoere trouwauto! Als jij altijd al in een Ferrari hebt willen rijden, dan is jullie bruiloft je kans. De auto is een ware eyecatcher, dus alle ogen zullen op jullie gericht zijn!

8. Bruidsauto Porsche Panamera

Ben je toch wat meer van de moderne auto’s? De Porsche mag ook echt niet ontbreken in je lijstje bruidsauto’s. Een snelle wagen met een Turbo S motor en 551 pk. Wat wil je nog meer?

9. Retro trouwauto T-Ford Open Tourer

Wil je een bruiloft om niet meer te vergeten? Ga dan voor deze T-Ford Open Tourer! Het is een echte klassieke trouwauto en er kan ook met open dak gereden worden. Bijzonder aan deze auto is dat ‘ie drie pedalen heeft, maar dan voor vooruit, achteruit en de rem. Gas geven gebeurt aan het stuur. Het is niet wat we gewend zijn, dus daarom kun je deze auto alleen huren met chauffeur.

10. Luxe Lincoln Limousine als trouwauto

At last but not least, de limousine. Een heuse verwennerij! Deze exclusieve bruidsauto huur je met een chauffeur erbij. Je kunt het passagiersgedeelte afschermen met een glazen scheidingswand met blinderingschild. Hij is lekker ruim, want er is plek voor maar liefst 8 personen. Maak je droom waar met een luxe limo!

Kosten trouwauto

De kosten voor een trouwauto varieert. Het hangt namelijk af van welke auto je kiest. Hoe luxer en groter de auto, hoe duurder uiteraard. Vaak betaal je een vast bedrag per dag(deel). Prijzen zijn vaak inclusief btw, kilometers, chauffeur en bloemstuk (voor op de motorkap). Wil je zelf rijden? Ook dat is vaak mogelijk!

Er zijn heel veel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen, maar we hebben een selectie gemaakt voor jou van wat wij de mooiste trouwauto’s vinden. Van retro en klassiek tot modern en überluxe. Kun je niet kiezen? Vraag of je een proefritje mag maken.